fbpx

1-2-grow

Door de Corona-crisis en de richtlijnen vanuit het RIVM en NOC-NSF missen veel jeugdspelers het voetballen in georganiseerd verband en de sociale interactie met teamgenoten. Ubuntu Sport biedt daarom nu extra training in 2-tallen aan jeugdspelers, die gemotiveerd zijn zich extra te ontwikkelen.

Tijdens de intensieve trainingen worden 2 jeugdspelers gecoacht door 1 trainer. Speciaal voor de jeugdspelers van 6 tot en met 18 jaar oud, die gemotiveerd zijn extra trainingen te volgen om hun skills te ontwikkelen en prestaties te verbeteren. De jeugdtrainers zijn ervaren en coachen de jeugdspelers met individuele aandacht om specifieke vaardigheden te ontwikkelen.

Het inspirerende programma motiveert om te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel, waardoor de speler nog meer plezier heeft in voetbal en beter presteert. De spelers leren hoe zij het beste uit hun eigen mogelijkheden kunnen halen; op welk niveau hun persoonlijke top ook is. De trainingen zijn zowel voor veldspelers als voor keepers.

aanpak

programma

info

De jeugdspelers worden uitgedaagd om samen met hun coach zelf hun ontwikkelplan met doelstellingen op te stellen (technisch, motorisch, mentaal en teamspel) en om mee te denken in hoe zij hun vaardigheden gaan trainen. Tijdens de intensieve trainingen daagt de trainer de spelers uit, geeft hen tips, faciliteert het programma en past deze aan op het ontwikkelplan van de spelers.

Door de training aan te bieden aan 2 spelers tegelijkertijd hebben de spelers interactie met elkaar, wat zij missen bij individuele trainingen. Zo worden zij gestimuleerd om elkaar in wedstrijdechte situaties te coachen en elkaar in evaluaties feedback te geven.

In de huidige situatie wordt de werkwijze aangepast aan de richtlijnen van NOC*NSF, door onder andere de grootte van de groep te beperken tot 2 kinderen en een trainer en personen ouder dan 12 jaar oud 1,5 meter afstand te laten houden.

Een trainingscyclus bestaat uit een intakegesprek via Skype, 3 trainingen en een eindevaluatie. Het programma wordt afgestemd op de beoogde ontwikkeling. Op deze manier kan de trainer sturing geven aan de spelers om zelf verantwoordelijkheid te nemen in zijn of haar ontwikkeling en hier gericht aan te werken; tijdens de trainingen en ook buiten de trainingen om.

In de opzet van de training komt het stellen van doelen en motorische ontwikkeling terug. In de coaching tijdens de oefeningen wordt gecoacht op de doelstellingen op mentaal gebied en teamspel. Eventueel kan er huiswerk opgegeven worden en de opdracht om na te denken voor de volgende training over het ontwikkeldoel.

Aanmelden: stuur een mail naar info@ubuntu-sport.com met de naam van ouder en kind, woonplaats, leeftijd, club, team, keeper / veldspeler en telefoonnummer. Opgeven kan per 1 of 2 spelers. De samenstelling van de groepjes van 2 spelers kan bijvoorbeeld op verzoek (vriendjes / vriendinnetjes / broertjes / zusjes) en op leeftijd zijn.

Leeftijd: Voor spelers van 6 tot en met 18 jaar, van alle niveau’s, jongens en meiden, veldspelers en keepers.

Aantal trainingen: opgeven gaat per 3 trainingen, waarna extra losse trainingen kunnen worden ingepland. De trainingen duren 60 minuten.

Trainingsdagen en locatie: in overleg tussen spelers en trainer.

Prijs: per cyclus van intake, 3 trainingen en evaluatie €110 per speler. Een losse extra training kost €35 per speler.

ubuntu sport 1-2-grow

Zeer goede trainers

Zeer goede en ervaren trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal. Voor de keeperstraining hebben wij een gespecialiseerde trainer.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn opgesteld op basis van de behoefte van de speler en dus voor spelers van alle niveaus. De trainingen zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

© 2020 Ubuntu Sport -