fbpx

1-2-grow

Ubuntu Sport biedt extra trainingen aan speciaal voor jeugdspelers van 7 tot en met 18 jaar oud, die gemotiveerd zijn om hun skills te ontwikkelen en prestaties te verbeteren.

Tijdens de intensieve trainingen worden 2 jeugdspelers gecoacht door 1 trainer. De jeugdtrainers zijn ervaren en coachen de jeugdspelers met individuele aandacht om specifieke vaardigheden te ontwikkelen.

Het inspirerende programma motiveert om te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel, waardoor de speler nog meer plezier heeft in voetbal en beter presteert. De spelers leren hoe zij het beste uit hun eigen mogelijkheden kunnen halen; op welk niveau hun persoonlijke top ook is. De trainingen zijn zowel voor veldspelers als voor keepers.

aanpak

programma

info

1-2 grow is een trainingsconcept waarin wij spelers helpen om verder te komen in hun ontwikkeling. Wij geloven dat spelers zowel binnen als buiten het veld een groeimindset nodig hebben om beter te worden. Een belangrijk onderdeel van deze zogenoemde groeimindset is dat kinderen leren om hun eigen ontwikkeldoelen op te stellen, uiteraard worden zij hierbij geholpen door onze ervaren coaches.

Tijdens de intensieve trainingen daagt de trainer de spelers uit, geeft hen tips, faciliteert het programma en past deze aan op het ontwikkelplan van de spelers.

Door te trainen in 2-tallen ontstaat er interactie tussen de spelers onderling en de spelers en de coach. De spelers denken om met elkaar mee te denken en aan elkaar feedback te geven op medespelers, dat belangrijke onderdelen zijn van het voetbalspel. Spelers worden hierdoor niet alleen op individueel vlak beter, maar ook als teamspeler.

Een trainingscyclus bestaat uit 3 trainingen. Aan het begin van de cyclus zal de trainer samen met de spelers een ontwikkelplan bespreken. Het programma zal de trainer afstemmen op de beoogde ontwikkeling.

Onze coaches hebben expertise van de beoogde ontwikkeling van spelers op technisch, motorisch, persoonlijk en sociaal vlak op een bepaalde leeftijd. Bij het samenstellen van het tailor made programma zal hij hiermee rekening houden.

Een trainingscyclus bestaat uit 3 trainingen, omdat wij geloven dat spelers eenmaal gemotiveerd en geïnspireerd zelf aan de slag gaan met trainen op hun ontwikkeldoelen.

Aanmelden: Schrijf je in op de 1-2-Grow pagina’s van de onderstaande clubs.

Leeftijd: Voor spelers van 6 tot en met 18 jaar, van alle niveau’s, jongens en meiden, veldspelers en keepers.

Aantal trainingen: Opgeven gaat per 3 trainingen. De trainingen duren 60 minuten.

Trainingsdagen en locatie: Kies zelf een geschikt moment in de kalender.

Prijs: Per cyclus van intake, 3 trainingen en evaluatie €110 per speler.

1-2-Grow Skills Academies

ubuntu sport 1-2-grow

Zeer goede trainers

Zeer goede en ervaren trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal. Voor de keeperstraining hebben wij een gespecialiseerde trainer.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn opgesteld op basis van de behoefte van de speler en dus voor spelers van alle niveaus. De trainingen zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

© 2021 Ubuntu Sport -