fbpx

Voetbal

FC Driebergen Voetbaldagen en Voetbalschool abonnement

500,00

Schrijf je met flinke korting in voor 3 keer voetbaldagen en 2 series van 10 clinics bij FC Driebergen!

Categorie:

Beschrijving

Met een abonnement geef je je op voor 3 keer FC Driebergen Voetbaldagen en 2 keer een serie trainingen van de SML Voetbalschool. Dat levert je flink wat korting op!

In de prijs is inbegrepen dat je een Nike tenue krijgt! Mocht het tenue al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting. Hierdoor is het abonnement €475.

Voor welke evenementen?

Er zijn FC Driebergen Voetbaldagen in de zomervakantie, herfstvakantie en meivakantie. Deze zijn voor kinderen van 7 t/m 13 jaar oud.

De Voetbalschool heeft zowel in het najaar (start in september)  als in het voorjaar (start in maart) een serie van 10 trainingen. Deze zijn ook voor kinderen van 7 t/m 13 jaar oud.

Je kunt zelf kiezen naar welke Voetbaldagen of serie trainingen van de Voetbalschool je wilt gaan.

Voor hoelang is een abonnement geldig?

Het abonnement is onbeperkt geldig. Als je dit seizoen bijvoorbeeld naar 2 Voetbaldagen gaat, kan je volgend seizoen met je abonnement ook nog 1 keer naar een FC Driebergen Voetbaldagen naar keuze.

Hoe werkt het?

Als je eenmaal hebt opgegeven voor een abonnement geef je je met een email aan info@ubuntu-sport.com voor een evenement op. Dat kan meteen na het opgeven, maar ook een week voor de start van het evenement zijn.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Christiaan Hageraats (06-42112726).

 

Extra informatie

Periode

, , , ,

Locatie

Plaats

© 2020 Ubuntu Sport -