fbpx

Voetbal

Voetbalschool Utrechtse Heuvelrug voorjaar 2020

100,00

Kom ook in het voorjaar naar de Utrechste Heuvelrug Voetbalschool op 10 vrijdagmiddagen!! Dé voetbalschool waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en leert beter te presteren).

Categorie:

Beschrijving

Kom ook naar de Voetbalschool van de Utrechtse Heuvelrug!!

Dé voetbaltrainingen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

  • Uitdagende trainingen voor jouw voetbal skills
  • Goede coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
  • Relaxte en positieve sfeer
  • Inclusief mooi Nike tenue (zie foto’s!)

Voor wie?

De Voetbalschool is voor iedereen van 7 tot 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12  t/m 13 jaar.

Wanneer en waar?

De trainingen zijn op het FC Driebergen complex aan de Woerd in Driebergen en zijn gedurende de voorjaarscyclus op de volgende vrijdagmiddagen:

  • Maart 13, 20, 27
  • April 3, 10, 17, 24
  • Mei 8, 15, 29

De trainingen zijn van 17:00 tot 18:00 uur.

Wat is het programma?

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om daarnaast ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Wat krijg je?

Alle deelnemers krijgen een Ubuntu Sport Nike tenue. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn ervaren jeugdtrainers die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

Meerdere kinderen uit één gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind.

Inschrijven voor meerdere evenementen?

Het is mogelijk om een abonnement te nemen. Met een abonnement schrijf je je kind in voor meerdere evenementen in een seizoen en je krijgt daarmee flinke korting. Zie hiervoor de pagina abonnementen.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Daan Dekker (06-42631659).

Extra informatie

Locatie

Sport

Type event

Periode

Plaats

© 2020 Ubuntu Sport -