fbpx

Voetbal

Arnhemse Voetbaldag in de Kerstvakantie 2019/2020

60,00

Kom ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar de Ubuntu Sport Voetbaldag in Arnhem!! Dé voetbaldag waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

Categorie:

Beschrijving

Kom ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar de Arnhemse Voetbaldag georganiseerd door Ubuntu Sport!!

Dé voetbaldag waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

  • Uitdagende trainingen voor jouw voetbal skills in de zaal en op het veld
  • Zaal- en veldvoetbal!
  • Coole coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
  • Relaxte en positieve sfeer

Voor wie?

De Arnhemse Voetbaldag is voor iedereen van 6 tot 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. Dus neem je broer / zus of vriendje / vriendinnetje gerust mee. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 6 t/m 8, 9 t/m 11 en 12  t/m 13 jaar.

Wanneer en waar?

De Arnhemse Voetbaldag vindt plaats in de sporthal en op het veld van Sportcentrum Valkenhuizen aan de Beukenlaan in Arnhem en wordt georganiseerd op 3 januari van 09:00 tot 17:00 uur.

Wat krijg je?

De lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn door Ubuntu Sport extra opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij en gelukkig voelen.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Periode

Plaats

Sport

Type event

© 2019 Ubuntu Sport -