fbpx

Voetbal

Kampong Voetbaldagen en Voetbalschool abonnement

475,00

Schrijf je met flinke korting in voor 3 Kampong Voetbaldagen en 2 series van 10 trainingen van de Kampong Voetbalschool! Als het Kampong Voetbal Academie tenue al in bezit is, kost het abonnement €475.

Beschrijving

Met een abonnement geef je je op voor 3 keer Kampong Voetbaldagen en 2 keer een serie trainingen van de Kampong Voetbalschool. Je krijgt dan ook het Kampong Voetbal Academie tenue. Dat levert je flink wat korting op!

Mocht het Kampong Voetbal Academie tenue al in bezit zijn, dan hoef je geen €30,- extra te betalen.

Voor welke evenementen?

Er zijn Kampong Voetbaldagen in de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie. Deze zijn voor kinderen van 4 t/m 13 jaar oud.

De Voetbalschool heeft zowel in het najaar (start in september)  als in het voorjaar (start in maart) een serie van 10 trainingen. Deze zijn voor kinderen van 7 t/m 13 jaar oud.

Je kunt zelf kiezen naar welke Voetbaldagen of serie trainingen van de Voetbalschool je wilt gaan.

Hoe werkt het?

Als je eenmaal hebt opgegeven voor een abonnement geef je je met een email aan info@ubuntu-sport.com voor een evenement op. Dat kan meteen na het opgeven, maar ook een week voor de start van het evenement zijn. In de prijs is inbegrepen dat je een Kampong Voetbal Academie tenue krijgt!

Voor hoelang is een abonnement geldig?

Het abonnement is onbeperkt geldig. Als je dit seizoen bijvoorbeeld naar 2 Voetbaldagen gaat, kan je volgend seizoen met je abonnement ook nog 1 keer naar een Kampong Voetbaldagen naar keuze.

 

Extra informatie

Leeftijd

Periode

, , , , ,

Locatie

© 2021 Ubuntu Sport -