fbpx

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs

Thomas Verhaar

“Al vanaf het begin toen ik hoorde van de filosofie ben ik groot fan. Ik wil na mijn actieve carrière aan de slag als voetbaltrainer. De Ubuntu Sport methode past goed bij mij en ik wil mij zo veel als mogelijk ontwikkelen op dit gebied, zodat ik daar uiteindelijk mijn voordeel mee kan doen als trainer. Ik ben ervan overtuigd dat het uitdragen van Ubuntu naar clubs ervoor zorgt dat ik mij dit eigen ga maken.”

Thomas Verhaar speelde in jeugd bij VOC, Sparta Rotterdam en Willem II. Daarna voetbalde hij van 2010 tot 2013 bij VOC, waarmee hij opklom tot de Hoofdklasse. Hij kwam korte tijd op huurbasis uit voor Houston Dutch Lions. Vervolgens speelde Verhaar vier seizoenen voor Sparta Rotterdam, waarmee hij in 2016 kampioen werd van de Jupiler League. Daarna speelde hij een half jaar voor Ajax Cape Town en in de zomer van 2019 tekende hij een tweejarig contract bij Excelsior Rotterdam. Daarnaast is Thomas trotse ambassadeur van Ubuntu Sport.

Eva de goede

“In de Ubuntu filosofie zit alles waar ik voor sta als mens en als sporter, daarom hoefde ik niet lang na te denken waarom ik onderdeel wil zijn van dit bedrijf”

Eva debuteerde in Oranje op zeventienjarige leeftijd. Tijdens haar debuutinterland tegen India scoorde ze direct en gaf ze een assist; een mooi begin van een imposante interlandcarrière. Ze won in Peking en Londen olympisch goud, werd wereldkampioen in 2014, won de Champions Trophy en werd Europees kampioen. Na een ijzersterk WK en Champions Trophy in 2018 werd de routinier in dat jaar uitgeroepen tot FIH Player of the Year, een eer die haar in 2019 opnieuw te beurt viel. Eva woont in Amsterdam en speelt bij hockeyclub Amsterdam. Daarnaast is ze trotse ambassadeur van Ubuntu Sport.

© 2021 Ubuntu Sport -