fbpx

BSO

Ubuntu sport bso

Bij Ubuntu Sport organiseren we sportclinics en sportdagen voor BSO’s, scholen en andere organisaties. Deze activiteiten worden begeleid door energieke trainers met veel kennis en kunde in sport en pedagogiek. Daarnaast zijn zij opgeleid volgens onze eigen Sport to Grow aanpak. Ook bieden we workshops aan voor pedagogisch medewerkers om hen te ontwikkelen in het organiseren van sportactiviteiten. Benieuwd naar het exacte aanbod voor jouw BSO of school? Klik dan hier om in contact te komen.

Sportclinics

Sportdagen

Workshops

Onze coaches bieden sportclinics met onder andere de volgende sporten aan: Sport&Spel, Frisbee, Voetbal, Tennis, Cricket, Atletiek, Hockey, Softbal, Rugby, Handbal en Dans. Meer informatie? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Ubuntu Sport organiseert sportdagen op scholen, BSO’s en andere instanties. Bij sportdagen is het mogelijk om alles omtrent de organisatie samen met ons af te stemmen. Wil je meer informatie hierover ontvangen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

We bieden een programma aan om Pedagogisch Medewerkers op te leiden in het geven van sport gerelateerde trainingen. Met als uiteindelijke doel kinderen te helpen ontwikkelen door te sporten. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op door hier te klikken.

Waarom ubuntu sport op uw bso of school?

Sport to Grow aanpak

Bij Ubuntu Sport geloven erin dat sport ingezet kan worden als middel om kinderen te helpen ontwikkelen. Deze hebben we ondergebracht in onze eigen Sport to Grow aanpak.

Toffe coaches

Ontmoet Rik, Daan, Tim, Lody en al onze andere coaches tijdens een clinic of sportdag.

Plezier

Fun staat voorop tijdens onze sportactiviteiten!

Breed aanbod aan sporten

Onze coaches beschikken over een brede sportaffiniteit en kunnen daardoor verschillende sporten aanbieden. Denk aan: Sport&Spel, Voetbal, Tennis, Handbal, Frisbee, Badminton, Cricket, Rugby en Dans.

Programma op maat

In overleg is het mogelijk om de sportprogramma’s met jullie op maat te maken.

Pedagogiek

Bij onze activiteiten staat pedagogiek voorop. Onze trainers zorgen voor activiteiten met pedagogische doeleinden om kinderen persoonlijke en sociale vaardigheden bij te brengen.

BSO'S

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head
© 2020 Ubuntu Sport -