fbpx

BSO

Ubuntu sport bso

Bij Ubuntu Sport organiseren we sportclinics en sportdagen voor BSO’s, scholen en andere organisaties. Deze activiteiten worden begeleid door energieke trainers met veel kennis en kunde in sport en pedagogiek. Daarnaast zijn zij opgeleid volgens onze eigen Sport to Grow aanpak. Ook bieden we workshops aan voor pedagogisch medewerkers om hen te ontwikkelen in het organiseren van sportactiviteiten. Benieuwd naar het exacte aanbod voor jouw BSO of school? Klik dan hier om in contact te komen.

Sportclinics

Sportdagen

Workshops

Onze coaches bieden sportclinics met onder andere de volgende sporten aan: Sport&Spel, Frisbee, Voetbal, Tennis, Cricket, Atletiek, Hockey, Softbal, Rugby, Handbal en Dans. Meer informatie? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Ubuntu Sport organiseert sportdagen op scholen, BSO’s en andere instanties. Bij sportdagen is het mogelijk om alles omtrent de organisatie samen met ons af te stemmen. Wil je meer informatie hierover ontvangen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

We bieden een programma aan om Pedagogisch Medewerkers op te leiden in het geven van sport gerelateerde trainingen. Met als uiteindelijke doel kinderen te helpen ontwikkelen door te sporten. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op door hier te klikken.

Waarom ubuntu sport op uw bso of school?

Sport to Grow aanpak

De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om tijdens de sportclinics ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen volgens onze Sport to Grow aanpak. Deze draait om het creëren van een positief sportklimaat en sportieve én persoonlijke ontwikkeling.

Toffe coaches

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Programma op maat

In overleg met onze coaches is het mogelijk om de programma's op maat te maken naar de behoefte van jouw BSO.

BSO'S

Wij hebben het geluk vanaf dag één al met Ubuntu Sport te mogen samenwerken. Van verschillende sport- en spelclinics na schooltijd tot een sportdag voor al onze vestigingen in Utrecht-Oost, alles is mogelijk. De kinderen genieten zichtbaar van alle activiteiten die Ubuntu Sport aanbiedt. De focus ligt bij het hebben van plezier en persoonlijke ontwikkeling, twee dingen die naadloos aansluiten bij de merkwaarden van Partou.

Annelie Gorter

Vestigingsmanager Partou

Sinds vorig jaar maken wij gebruik van de diensten van Ubuntu sport. Ubuntu sport is een meerwaarde voor elke kinderopvang organisatie. Er werken enthousiaste jonge medewerkers die een groot aanbod aan sport & spel kunnen bieden op de BSO. Ze zijn flexibel in het maken van afspraken en denken heel graag mee in het organiseren van clinics, sportdagen en kampen. Ze hebben een groot netwerk met medewerkers waarbij allemaal verschillende sporten ingevlogen kunnen worden. Ons hoogte punten het afgelopen jaar waren de cricket clinics op de BSO en natuurlijk voor onze jongere sporters van 4 en 5 jaar de sport reis die ze hebben gemaakt met Rik en de dierenknuffels.

Mark Sluis

Sportcoördinator kinderopvang SKDD

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head
© 2021 Ubuntu Sport -