fbpx

Club Voetbalclinics

toon de blokken hulp

Plaats

Club

Leeftijd

Periode

Soort evenement

Toont alle 4 resultaten

 • FC Utrecht Voetbalclinics

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen in welk weekend je komt.  Datum: Op 16 en 23 augustus. Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief snacks, goodiebag en 2 wedstrijdkaartjes. Voor wie: Voor veldspelers, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar. Locatie: In verband met Covid-19 is Sportcomplex Zoudenbalch niet toegankelijk, maar wordt getraind aan de overkant van de Koningslaan. Op 2 en 9 augustus zijn de voetbalclinics op het veld van S.C. Rivierwijkers en 16 en 23 augustus bij Sportvereniging VSC. Het adres van beide complexen is Koningsweg 139, Utrecht. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  FC Utrecht
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Voetbal Clinic
  €29,- per training
  Bekijken
 • FC Utrecht KeepersClinic

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Datum: 30 augustus. De dag start om 09u en eindigt om 12u. Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan. Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief snacks. Voor wie: alle keepers van 7 t/m 13 jaar. Locatie: Sportvereniging VSC, Koningsweg 139, Utrecht. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  FC Utrecht
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Voetbal Clinic
  39,00
  Bekijken
 • SV Kampong (10 - 13 augustus)

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen op welke doordeweekse dagen je komt. Datum: 10 - 13 augustus. De dagen starten om 09u en eindigen om 15u. Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan. Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief de verzorgde lunch, fruit, snacks en drankjes. Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 13 jaar, veldspelers én keepers. Locatie: S.V. Kampong in Utrecht. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  SV Kampong
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Voetbal Clinic
  €39,- per dag
  Bekijken
 • SV Kampong (17 - 20 augustus)

  Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen op welke doordeweekse dagen je komt. Datum: 17 - 20 augustus. De dagen starten om 09u en eindigen om 15u. Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan. Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief de verzorgde lunch, fruit, snacks en drankjes. Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 13 jaar, veldspelers én keepers. Locatie: S.V. Kampong in Utrecht. Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  SV Kampong
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Voetbal Clinic
  €39,- per dag
  Bekijken
© 2020 Ubuntu Sport -