fbpx

Voetbal

FC Utrecht KeepersClinic in de meivakantie (9 mei)

39,00

Kom ook lekker keepen tijdens de FC Utrecht KeepersClinic in de meivakantie!

Data:  9 mei 2021

Voor wie: alle kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Locatie: SV Kampong, Sportpark van Maarschalkerweerd

Tijden: De keepersclinic is van 10:00 tot 13:00 uur.

Beschrijving

FC Utrecht Keepersclinic

Kom in de meivakantie samen keepen bij FC Utrecht!

Tijdens de FC Utrecht KeepersClinic train je als een jeugdkeeper van de FC Utrecht Academie. Je krijgt de kans jezelf van je beste kant te laten zien aan de keeperstrainers van FC Utrecht.

De FC Utrecht KeepersClinic is van 10:00 tot 13:00 en is voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar die gemotiveerd zijn om hun keepers skills te verbeteren. In de drie uur durende FC Utrecht KeepersClinic worden zo veel mogelijk aspecten van het keepen in kleine groepen doorgenomen, de groepen worden gemaakt op basis van leeftijd. Er wordt niet alleen gewerkt aan je techniek als keeper, maar bijvoorbeeld ook aan je positionering in bepaalde situaties en het maken van de juiste keuzes. Om de 0 te houden moet je natuurlijk goed kunnen duiken, vangen en schieten, maar met spelinzicht en het op de juiste plek staan maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Wat maakt FC Utrecht KeepersClinic zo leuk?

FC Utrecht Trainers

De Keepersclinics worden geleid door keeperstrainers van de jeugdafdeling van FC Utrecht, de FC Utrecht Academie. De trainers zijn keeperstrainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

Gezond tussendoortje

De keepers krijgen als tussendoortje in de ochtend een stukje fruit om energiek te blijven. De keepers nemen een voor hunzelf herkenbare bidon mee.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

Tijdens de Keepersclinic train je als een jeugdkeeper van FC Utrecht. Je krijgt de kans jezelf van je beste kant te laten zien aan de keeperstrainers van FC Utrecht.

Goodiebag

Na afloop van de Keepersclinic ontvang je een echte FC Utrecht goodiebag.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -