fbpx

Voetbal

FC Utrecht VoetbalClinic op vv Jonathan in het najaar 2020 (16 oktober)

29,00

Kom ook lekker trainen in het najaar bij FC Utrecht Voetbal Clinic! 

Datum: 16 oktober

Tijdstip: 16.00u t/m 19.00u

Voor wie: Voor veldspelers, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar.

Locatie: vv Jonathan

Beschrijving

FC Utrecht experience Voetbalclinics

Kom als een echte FC Utrecht speler voetballen bij de Voetbal Clinic op vv Jonathan op 16 oktober.

Je beleeft plezier en je krijgt de speelwijze van FC Utrecht mee: dynamisch, passie en strijd, volhardend, naar voren gericht, resultaatgericht. Onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers word je gemotiveerd te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Wat maakt FC Utrecht Clinics zo leuk?

FC Utrecht Trainers

De Voetbalclinics worden geleid door een trainer van de FC Utrecht Academie, talentvolle trainers van RAC-Clubs en trainers van vv Jonathan die extra worden opgeleid.

Gezond tussendoortje

De spelers krijgen als tussendoortje in de namiddag een stukje fruit om energiek te blijven. De spelers nemen een voor hunzelf herkenbare bidon mee.

Vol programma

De kinderen gaan trainen op de manier hoe ze ook bij de FC Utrecht Academie trainen. Dit programma bestaat uit leerzame oefeningen en leuke partijspellen.

Richtlijnen van het RIVM

Veiligheid van de kinderen en staf staat voorop, dus alle protocollen zijn in lijn met de richtlijnen van het RIVM.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

,

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -