fbpx

Voetbal

Masterclass Afwerken bij USV Hercules (3 mei)

25,00

Ontwikkel je skills bij de USV Hercules Masterclass Afwerken met als trainer onder andere Tim Pieters, spits van Jong FC Utrecht en oud speler van USV Hercules!

 

Datum: 3 mei 2021

Voor wie: Voor spelers, jongens én meiden van 13 t/m 17 jaar, die gemotiveerd zijn hun skills te ontwikkelen.

Locatie: USV Hercules, Sportpark Voordorp.

Tijdstip: 15:00 uur tot 17:00 uur

 

Er is plek voor maximaal 20 voetballers.

Beschrijving

Geniet jij ook zo van spitsen die altijd op de juiste plek lijken te staan en de bal schijnbaar achteloos in het net leggen? Uiteraard hebben deze spelers een geweldige techniek en talent, maar vooral ook zien zij het moment om een (loop)actie te maken en maken ze snel de juiste beslissing terwijl ze onder druk staan. Heb jij de motivatie om te werken aan je eigen ontwikkeling? Kom dan naar de USV Hercules Masterclass Afwerken in de meivakantie.

Tijdens een 2 uur durende masterclass krijg je alle mogelijk tips en trics op het gebied van afwerken op goal. We zullen aandacht hebben voor verschillende vormen van afwerken, het snel maken van de juiste keuze. Bovenal willen we jou inspiratie geven om na deze masterclass verder te kunnen werken aan jouw skills bij het afwerken of goal.

De training zal onder leiding staan van de zeer ervaren trainers Marco Neuvel, Thijs de Leede en Tim Pieters. Marco heeft zijn UEFA-A diploma en speelde in de jeugd van Ajax, Thijs is keeper van het eerste elftal van USV Hercules en Tim Pieters is spits van Jong FC Utrecht en oud speler van USV Hercules.

Praktische informatie

Onder leiding van top trainers

De training zal onder leiding staan van de zeer ervaren trainers Marco Neuvel, Thijs de Leede en Tim Pieters. Marco heeft zijn UEFA-A diploma en speelde in de jeugd van Ajax, Thijs is keeper van het eerste elftal van USV Hercules en Tim Pieters is spits van Jong FC Utrecht en oud speler van USV Hercules.

Programma

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken en je zal veel persoonlijke aandacht krijgen.

Meerdere kinderen uit een gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €5 voor elk extra kind. Dit kunt u aangeven bij het inschrijfformulier.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -