fbpx

Voetbal

SV Kampong (10 – 13 augustus)

€39,- per dag

Kom ook lekker trainen tijdens de zomervakantie! Je kan zelf kiezen op welke doordeweekse dagen je komt.

Datum: 10 – 13 augustus. De dagen starten om 09u en eindigen om 15u.

Je bepaalt zelf voor welke dagen je je kind wilt inschrijven. Hieronder geef je dit aan.

Prijs: Per dag is de prijs €39, inclusief de verzorgde lunch, fruit, snacks en drankjes.

Voor wie: jongens én meiden van 6 t/m 13 jaar, veldspelers én keepers.

Locatie: S.V. Kampong in Utrecht.

Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNVB. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.

Beschrijving

Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden te voetballen? Haal jouw voetbaluren in tijdens de zomervakantie en kom ook lekker trainen tijdens de zomerclinics! Je kan zelf kiezen op welke doordeweekse dagen je komt.

Op het prachtige sportcomplex van S.V. Kampong leer je beter voetballen en gaan we andere toffe activiteiten doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van onder andere Rik Schrurs en maakt kennis met andere sporten, die van jou uiteindelijk een betere voetballer maken!

We leren je niet alleen voetbal skills, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Het aantal plaatsen is beperkt dus het raadzaam om op tijd in te schrijven, natuurlijk onder voorbehoud met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Wat maakt Kampong Clinics zo leuk?

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal. Zij zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Uitdagende trainingen voor jouw skills

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Verzorgde lunch en snacks

De lunch, drankjes en tussendoortjes in de ochtend, de lunch en de drankjes worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen.

Kies zelf de dagen

De clinics worden georganiseerd op elke doordeweekse dag van de week. Je zelf kiezen voor welke dagen je je kind opgeeft.

Dagvullend programma

Je gaat tussen het voetballen ook relaxen en andere sporten en activiteiten doen, waardoor je zult genieten van heerlijke vakantiedagen. Alle dagen starten om 09u en het programma eindigt om 15u.

Richtlijnen van het RIVM

Veiligheid van de kinderen en staf staat voorop, dus alle protocollen zijn in lijn met de richtlijnen van het RIVM.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2020 Ubuntu Sport -