fbpx

Voor Clubs

Ubuntu Sport helpt clubs met een additionele voetbalprogramma naast de normale trainingen en wedstrijden. Daarnaast ontwikkelen wij trainers in het coachen van jeugdteams. Zo kunnen wij met het model dat wij ontwikkeld hebben, de kwaliteit in de jeugdopleiding verhogen en bieden wij de volgende voordelen:

  • Een additioneel voetbalaanbod met hoogwaardige trainingen voor jeugdspelers (geschikt voor selectie- en breedteteamspelers).
  • Een goede manier om talentvolle trainers te binden en op te leiden en om onervaren coaches te ondersteunen.
  • Een interessante bron van inkomsten, die de club eventueel weer kan investeren in de jeugdopleiding.

Wij kunnen clubs helpen op 3 manieren: met het Ubuntu Sport Coach the Coach-programma, de Clubdagen en Clinics.

Inmiddels zijn wij met onze programma’s bij meerdere mooie voetbalclubs aan het werk. Zo zijn inmiddels sv Kampong, V.O.C. Rotterdam, S.M.L. Arnhem en FC Driebergen bekend met onze programma’s. Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens onze evenementen.

Natuurlijk willen wij graag met u kijken of wij uw club ook kunnen helpen. Voor een afspraak, zie op de contactpagina onze gegevens.

Waarom werken zij met ons?

Op Kampong kennen wij Herman en Christiaan al jaren als bestuurder en trainer als betrouwbare en kundige mensen. Wij geven hen daarom graag de gelegenheid de Train the Trainer, de Voetbaldagen en de Clinics te organiseren op Kampong. Wij geloven in de visie van Ubuntu Sport, ook voor S.V. Kampong zijn plezier en ontwikkeling belangrijke pijlers. Een samenwerking met Ubuntu Sport helpt ons bij de implementatie van ons technisch beleidsplan, ontzorgt ons als club in de organisatie en is een interessante inkomstenbron.

Frank van Heusden Clubs

Frank van Heusden

Voorzitter S.V. Kampong Voetbal
© 2020 Ubuntu Sport -