fbpx

FC Driebergen

Ubuntu Sport bij F.C. Driebergen

Ubuntu Sport organiseert de activiteiten van de FC Driebergen Voetbalschool. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Voetbaldagen staan onder leiding van onze Head of Coaches Daan Dekker. Daan is kind van de club, jeugdtrainer en opgeleid tot sportbegeleider.

algemene informatie

Voor wie? Jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar oud. Lidmaatschap van SML is niet verplicht.

Adres: Het complex van FC Driebergen is gelegen aan De Woerd 3 in Driebergen.

Contact: Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Head of Coaches: Je kan ook altijd onze Head of Coaches Daan Dekker aanspreken of bellen (06 – 42 63 16 59).

Driebergen Voetbaldagen

Geen producten gevonden!

Driebergen Voetbalschool

Geen producten gevonden!

De Driebergen Voetbal Academie

Sport to Grow aanpak

De clubtrainers worden tijdens en rond de evenementen on the job begeleid in coaching volgens onze Sport to Grow aanpak. De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van FC Driebergen.

Uitdagend programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Tenue

Alle deelnemers krijgen een Ubuntu Sport voetbaltenue van Nike. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Leeftijden

De evenementen zijn voor iedereen van 7 t/m 13 jaar oud.

Wat anderen zeggen

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar!

Brenda Kragten

Ouder
© 2020 Ubuntu Sport -