fbpx

FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen in het najaar 2021

Najaar 2021

€14,- per training

Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!
Locatie: Sportpark de Woerd - De Woerd 3 in Driebergen
Voor wie: alle kinderen van 7 t/m 13 jaar
Tijden: Nog niet bekend

FC Utrecht Voetbalschool

Ervaar hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie, wordt lid van de FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen. Volgens een inspirerend programma leer je te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren.

De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van FC Driebergen die worden opgeleid en talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden.

De FC Utrecht Voetbalschool is voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills te ontwikkelen. Lid worden kan op ieder moment, je betaal €14 per training (exclusief eenmalige aanschaf van het verplichte FC Utrecht Voetbalschool-tenue voor € 30,-).

Lidmaatschap

Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. De betaling vindt plaat door middel van een automatische incasso aan het begin van een nieuwe serie van 10 trainingen. Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening afgeschreven om de automatische incasso voor de toekomstige series van 10 trainingen te valideren. Na inschrijving is uw kind lid van de FC Utrecht Voetbalschool en wordt er per 10 trainingen een automatische incasso gedaan, totdat u het lidmaatschap opzegt. Het is niet mogelijk om voor losse trainingen in te schrijven of voor een losse serie.

Deelnemen midden in een serie

Het is geen probleem om uw kind aan te melden in het midden van een serie van de FC Utrecht Voetbalschool. Bij aanmelding wordt dan het aantal nog openstaande trainingen van die serie direct van uw rekening afgeschreven in combinatie met de € 0,01 om de automatische incasso voor de volgende series van 10 te valideren.

Afmelden

Afmelden doet u eenvoudig door een e-mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Afmelden voor de volgende serie van de FC Utrecht Voetbalschool kan vanaf het moment van inschrijven tot 14 dagen voor aanvang van een nieuwe serie. Voor de start van een nieuwe serie wordt u tijdig geïnformeerd, zodat u op dat moment alsnog kunt beslissen om het lidmaatschap stop te zetten.

Wat maakt de FC Utrecht Voetbalschool zo leuk?

~|icon_calendar~|elegant-themes~|outline

Programma

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door FC Utrecht Experience om daarnaast ook coaching te geven om mentaliteit en teamspel te ontwikkelen.

FC Utrecht trainingstenue

Alle deelnemers dragen tijdens de trainingen het FC Utrecht trainingstenue. Doet uw kind voor het eerst mee, dan kost het volledige tenue van Nike slechts €30. Mocht deze al in bezit zijn, dan hoeft deze niet nog een keer aangeschaft te worden.

~|users~|font-awesome~|solid

Trainers van de FC Utrecht academy

De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van twee FC Utrecht Academie trainers en uit goede trainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

~|percent~|font-awesome~|outline

Meerdere kinderen uit 1 gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind. Dit kunt u aangeven bij het inschrijfformulier.