fbpx

FC Utrecht voetbalschool

toon de blokken hulp

Plaats

Club

Leeftijd

Periode

Soort evenement

Toont alle 3 resultaten

 • FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen in het voorjaar 2021

  Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!    Lidmaatschap Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. Iedere serie van 10 trainingen wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Dit houdt in dat uw kind na het aanmelden direct is ingeschreven voor de volgende series van de FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen. Afmelden doe je door uw kind tijdig af te melden voor de volgende serie. Dit doe je door maximaal 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe serie een mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl.   Na aanmelding dien je de serie trainingen tot het einde van de serie af te nemen. Het is dus niet mogelijk om in te schrijven voor losse trainingen. Het inschrijfbedrag bedraagt bij het aanmelden het aantal trainingen die nog plaats moeten vinden van de lopende serie  x € 14.   Zo werkt de betaling verder: De FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen begint op 31 januari 2021. Het is vanaf heden mogelijk om je in te schrijven voor een serie van 10 trainingen. De eerste training is een proeftraining, je betaalt vooraf alleen voor het tenue een bedrag van €30. Helemaal blij met de trainingen? Dan worden de totale kosten (€140,-) automatisch van je rekening afgeschreven. Mocht je toch niet door willen met de trainingen, dan kun je dit aan ons laten weten door een e-mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Er worden dan géén verdere kosten in rekening gebracht.   Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening geïncasseerd om de automatische incasso te valideren.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  FC Driebergen
  Periode
  Najaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  €14,- per training
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum in het voorjaar 2021

  Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!    Lidmaatschap Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. Iedere serie van 10 trainingen wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Dit houdt in dat uw kind na het aanmelden direct is ingeschreven voor de volgende series van de FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum. Afmelden doe je door uw kind tijdig af te melden voor de volgende serie. Dit doe je door maximaal 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe serie een mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl.   Na aanmelding dien je de serie trainingen tot het einde van de serie af te nemen. Het is dus niet mogelijk om in te schrijven voor losse trainingen. Het inschrijfbedrag bedraagt bij het aanmelden het aantal trainingen die nog plaats moeten vinden van de lopende serie  x € 14.   Zo werkt de betaling verder: De FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum begint op 31 januari 2021. Het is vanaf heden mogelijk om je in te schrijven voor een serie van 10 trainingen. De eerste training is een proeftraining, je betaalt vooraf alleen voor het tenue een bedrag van €30. Helemaal blij met de trainingen? Dan worden de totale kosten (€140,-) automatisch van je rekening afgeschreven. Mocht je toch niet door willen met de trainingen, dan kun je dit aan ons laten weten door een e-mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Er worden dan géén verdere kosten in rekening gebracht.   Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening geïncasseerd om de automatische incasso te valideren.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  BVV'31
  Periode
  Najaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  €14,- per training
  Bekijken
 • FC Utrecht Joekiebal in het voorjaar 2021

  Je kunt je kind altijd inschrijven voor JoekieBal. Het programma is zo opgebouwd, dat instromen altijd mogelijk is. Je betaalt dan natuurlijk enkel vanaf het moment dat je jouw kind hebt ingeschreven. De kosten per les zijn €15,-. Daarnaast is het verplicht om het unieke FC Utrecht JoekieBal tenue aan te schaffen voor €30,-.   Proeftraining Bij de FC Utrecht JoekieBal wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. Iedere serie van 10 trainingen wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Dit houdt in dat uw kind na het aanmelden direct is ingeschreven voor de volgende series van de FC Utrecht JoekieBal. Afmelden doe je door uw kind tijdig af te melden voor de volgende serie. Dit doet u door maximaal 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe serie een mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Vanzelfsprekend wordt een nieuwe serie tijdig aangekondigd. Na aanmelding dien je de serie trainingen tot het einde van de serie af te nemen. Het is dus niet mogelijk om in te schrijven voor losse trainingen. Het inschrijfbedrag bedraagt bij het aanmelden het aantal trainingen die nog plaats moeten vinden van de lopende serie x € 15.   Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening geïncasseerd om de automatische incasso te valideren.
  Leeftijd
  3 t/m 5 jaar
  Locatie
  Stadion Galgenwaard
  Periode
  Najaar
  Type event
  Joekiebal
  €15,- per training
  Bekijken
© 2021 Ubuntu Sport -