fbpx

FC Utrecht voetbalschool

toon de blokken hulp

Plaats

Club

Leeftijd

Periode

Soort evenement

Toont alle 3 resultaten

 • FC Utrecht Joekiebal

  Je kunt je kind altijd inschrijven voor JoekieBal. Ook als de eerste editie(s) voorbij zijn. Het programma is zo opgebouwd, dat instromen altijd mogelijk is. Je betaalt dan natuurlijk enkel vanaf het moment dat je jouw kind het ingeschreven. De kosten per les zijn €15,-. Daarnaast is het verplicht om het unieke FC Utrecht JoekieBal tenue aan te schaffen t.w.v. €25,-. Proeftraining De eerste training die je afneemt is een proeftraining, je kan na deze proefles bepalen of je doorgaat met JoekieBal. Vooraf is het wél verplicht om het tenue voor €25,- aan te schaffen. Mocht je niet door willen met JoekieBal, laat dit voor 26 november aan ons weten. Er zullen dan géén extra kosten verrekend worden. Serie van 6 trainingen (inschrijven t/m 27 november) November: 28e December: 5e en 12e Januari: 16e, 23e en 30e
  Leeftijd
  3 t/m 5 jaar
  Locatie
  Stadion Galgenwaard
  Periode
  Najaar
  Type event
  Joekiebal
  €90,- voor 6weken Joekiebal Training.
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen

  Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!  Belangrijk: De FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen is al begonnen. Het is mogelijk om je in te schrijven voor een serie van 4 trainingen. De eerste training is een proeftraining, je betaald dan alleen voor het tenue. Helemaal blij met de trainingen? Dan worden de kosten automatisch van je rekening afgeschreven. Mocht je toch niet doorwillen met de training kun je dit aan ons laten weten door vóór 4 november een email te sturen naar info@ubuntu-sport.com. Er worden dan geen verdere kosten in rekening gebracht. Inschrijven tot zaterdag: serie van 4 trainingen November: 29, december: 6, 13 en 20 Prijs per training: €14,- (excl. tenue) Prijs serie van 4 trainingen: €56,- (excl. tenue) Tijdstip: 11:00u tot 12:00u Voor wie: Voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die gemotiveerd zijn hun skills te ontwikkelen. Locatie: De trainingen zijn op het complex van FC Driebergen, direct aan de A12 gelegen en daardoor goed bereikbaar.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  FC Driebergen
  Periode
  Najaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  €56,- voor 4 trainingen
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum

  Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!  Belangrijk: De FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen/Blaricum is al begonnen. Het is mogelijk om je in te schrijven voor een serie van 4 trainingen. De eerste training is een proeftraining, je betaald dan alleen voor het tenue. Helemaal blij met de trainingen? Dan worden de kosten automatisch van je rekening afgeschreven. Mocht je toch niet doorwillen met de training kun je dit aan ons laten weten door vóór 4 november een email te sturen naar info@ubuntu-sport.com. Er worden dan geen verdere kosten in rekening gebracht. Inschrijven tot zaterdag: serie van 4 trainingen November: 29, december: 6, 13 en 20 Prijs per training: €14,- (excl. tenue) Prijs serie van 4 trainingen: €56,- (excl. tenue) Voor wie: Voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die gemotiveerd zijn hun skills te ontwikkelen. Tijdstip: 10:15u tot 11:15u Locatie: De trainingen zijn op het complex van BVV'31, Hendrik Smitlaantje 6, 1261 VA Blaricum.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  BVV'31
  Periode
  Najaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  €56,- voor 4 trainingen
  Bekijken
© 2020 Ubuntu Sport -