fbpx

FC Utrecht voetbalschool

toon de blokken hulp

Plaats

Club

Leeftijd

Periode

Soort evenement

Toont alle 3 resultaten

 • FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen in het voorjaar 2021

  Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!  Ervaar hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie, wordt lid van de FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen. Volgens een inspirerend programma leer je te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren. De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van FC Driebergen die worden opgeleid en talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden. De FC Utrecht Voetbalschool is voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills te ontwikkelen. Lid worden kan op ieder moment, je betaal €14 per training (exclusief eenmalige aanschaf van het verplichte FC Utrecht Voetbalschool-tenue voor € 30,-).
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  FC Driebergen
  Periode
  Najaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  Lidmaatschap € 14,- per training
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum in het voorjaar 2021

  Ontwikkel je skills onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie!  Ervaar hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie, wordt lid van de FC Utrecht Voetbalschool in Blaricum. Volgens een inspirerend programma leer je te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren. De FC Utrecht Voetbalschool staat onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van BVV ‘31 die worden opgeleid en talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden. De FC Utrecht Voetbalschool is voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills te ontwikkelen. Lid worden kan op ieder moment, je betaal €14 per training (exclusief eenmalige aanschaf van het verplichte FC Utrecht Voetbalschool-tenue voor € 30,-).
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  BVV'31
  Periode
  Najaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  Lidmaatschap € 14,- per training
  Bekijken
 • FC Utrecht Joekiebal in het voorjaar 2021

  Je kunt je kind altijd inschrijven voor JoekieBal. Het programma is zo opgebouwd, dat instromen altijd mogelijk is. Je betaalt dan natuurlijk enkel vanaf het moment dat je jouw kind hebt ingeschreven. De kosten per les zijn €15,-. Daarnaast is het verplicht om het unieke FC Utrecht JoekieBal tenue aan te schaffen voor €30,-.   Proeftraining Bij de FC Utrecht JoekieBal wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. Iedere serie van 10 trainingen wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Dit houdt in dat uw kind na het aanmelden direct is ingeschreven voor de volgende series van de FC Utrecht JoekieBal. Afmelden doe je door uw kind tijdig af te melden voor de volgende serie. Dit doet u door maximaal 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe serie een mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Vanzelfsprekend wordt een nieuwe serie tijdig aangekondigd. Na aanmelding dien je de serie trainingen tot het einde van de serie af te nemen. Het is dus niet mogelijk om in te schrijven voor losse trainingen. Het inschrijfbedrag bedraagt bij het aanmelden het aantal trainingen die nog plaats moeten vinden van de lopende serie x € 15.   Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening geïncasseerd om de automatische incasso te valideren.
  Leeftijd
  3 t/m 5 jaar
  Locatie
  Stadion Galgenwaard
  Periode
  Voorjaar
  Type event
  Joekiebal
  €15,- per training
  Bekijken
© 2021 Ubuntu Sport -