fbpx

Ubuntu Sport logo wit met rode cirkel

Maak kennis met Ubuntu Sport!

Hartelijk dank voor uw interesse in Ubuntu Sport en een gratis deelname aan de PASS Advanced Coaching opleiding voor één van uw trainers, ter waarde van €495. 

Wij willen u vragen om de velden hiernaast in te vullen om deze gratis opleiding in te plannen tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten.

VDZ Voetbal + in Arnhem in het voorjaar 2021

Geen zorgen uw gegevens zijn veilig.

PASS Advanced Coaching: voor ambitieuze (jeugd)trainers

Wilt u van de goede trainers op uw club ook goede coaches maken? De opleiding PASS Advanced Coaching is speciaal voor de ambitieuze jeugdtrainers, die meer willen leren over coaching en hoe zij het beste uit hun spelers én team halen. Deze opleiding kan ook interessant zijn voor andere leidinggevenden binnen het technisch kader, zoals de Hoofd Opleidingen, Technisch Jeugdcoördinatoren en Bestuursleden Technische Zaken

Met een duidelijke structuur, inspirerende voorbeelden en praktische tools wordt hen gedurende 4 bijeenkomsten door onze ervaren docenten geleerd een teamcultuur te bouwen, hoe veelzijdig bewegen in de praktijk te brengen en hoe zij het beste uit een teamspeler halen. Bij afronding krijgen de trainers 6 KNVB-licentiepunten.

Enkele voetbalclubs waar wij mee samenwerken