fbpx

Voetbal

Hockey Clinic AMHC Apeldoorn vrijdag 14 augustus 2020

39,00

Kom lekker hockeyen in de zomervakantie met Eva de Goede.

Datum: vrijdag 14 augustus. De clinic start om 9u en eindigt om 12u.

Prijs: €39,00

Voor wie: Jongens én meiden van 6 t/m 13 jaar.

Locatie: Sportpark Orderbos 29, 7313 HN Apeldoorn.

Covid-19: De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, daarom worden de clinics georganiseerd in lijn met de richtlijnen van de KNHB en NOC*NSF. In de meivakantie hebben wij als organisatie en onze trainers ervaring met deze protocollen opgedaan.

Beschrijving

Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden en vriendinnen te hockeyen? Haal jouw hockeyuren in tijdens de zomervakantie en kom ook lekker trainen tijdens deze zomerclinic!

Tijdens onze unieke hockey clinics krijg je een ochtend lang training van toptrainers. Op de mooiste sportcomplexen van ons land leer je niet alleen nieuwe skills, maar ook beter samenspelen. Als klap op de vuurpijl komt tweevoudig wereldhockeyster van het jaar Eva de Goede jou persoonlijk haar beste tips & tricks vertellen! Kortom een kans die je niet wilt missen!

We leren je niet alleen hockey skills, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Het aantal plaatsen is beperkt dus het raadzaam om op tijd in te schrijven, natuurlijk onder voorbehoud met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

Wat maakt de Apeldoorn Hockey Clinic zo leuk?

Persoonlijke aandacht

Er wordt tijdens de clinic getraind in kleine groepen, zo krijgt iedere speler/speelster de aandacht die hij/zij verdient.

Leeftijden

De hockeydagen zijn voor alle kinderen tussen 6 t/m 13 jaar oud. De groepjes worden ingedeeld op leeftijd.

Tips & Tricks

Ontvang van Eva de beste tips & tricks om nog meer plezier uit hockey te halen, zodat je hierna nog een betere hockeyer/hockeyster wordt.

Onder leiding van goede trainers

Er wordt getraind onder enthousiaste trainers die zijn opgeleid volgens de “Sport to Grow” aanpak.

Head of Coaches

De hockeydagen staan onder leiding van Eva de Goede, beste speelster van de wereld en aanvoerster van het Nederlands Elftal.

Eten & Drinken

Tijdens de clinic wordt er gezorgd voor een gezonde snack en wat te drinken.

corona maatregelen

In de meivakantie hebben wij meerdere voetbalkampen georganiseerd en tijdens deze voetbalkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als je nog aanvullende vragen hebt, neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Periode

Plaats

© 2020 Ubuntu Sport -