Plezier, ontwikkeling en prestatie

Ubuntu Hockeykampen

Hockey Masterclasses

Club Hockeykampen

Ubuntu Hockey

Ubuntu Sport  organiseert hockeykampen en hockeyclinics voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar.

Tijdens deze evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en persoonlijke ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook persoonlijke vaardigheden. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Ubuntu Sport hockey evenementen staan mede onder leiding van Eva de Goede. Als  meervoudig wereldspeler van het jaar en Olympisch kampioen kent Eva bij uitstek de kracht van sport in het kader van de ontwikkeling van kinderen, als individu en als teamspeler.

Ubuntu Sport & Eva de Goede

‘I am, because we are’. Dit is de levensfilosofie Ubuntu. Je kunt alleen je eigen potentieel benutten als je dit in teamverband doet. En dit sluit exact aan bij de sportbeleving van tweevoudig wereldhockeyster van het jaar, Eva de Goede. Eva is zich bewust van het feit dat zij nooit het maximale uit zichzelf had kunnen halen zonder haar teamgenoten. Mede daarom voelt zij zich sterk aangetrokken tot het bedrijf en de Ubuntu filosofie. Dit heeft er toe geleid dat Eva zich vanaf begin 2020 heeft aangesloten bij Ubuntu Sport. Dit vertaalt zich niet alleen in haar rol als ambassadrice, maar ze zal ook verschillende andere rollen binnen het bedrijf vervullen. Eva zal onder andere een rol hebben tijdens de verschillende hockeyclinics van Ubuntu Sport. Dat is mooi nieuws, want van wie kun je nu beter leren hockeyen dan van de beste hockeyster van de wereld!?

Door de samenwerking met Eva kan Ubuntu Sport een uniek product aanbieden binnen de hockeywereld. Het feit dat zij gelooft in onze methode en filosofie is voor ons het bewijs dat we op de juiste weg zijn en motiveert ons om te verder door te voeren in alle facetten van het bedrijf. Binnen en buiten het veld