fbpx

Summercamps

Club Voetbaldagen

Club Voetbalschool

Club Voetbalclinics

Club Tours

UBUNTU SPORT SUMMERCAMPS

De allercoolste voetbalkampen in de zomervakantie beleef je bij Ubuntu Sport. Op mooie locaties verspreid door het land en met een inspirerend programma en topcoaches!
Zie hier alle Ubuntu Sport Summercamps op een rij.

CLUB VOETBALDAGEN

Tijdens de Club Voetbaldagen leer je beter voetballen en gaan we andere toffe dingen doen. Je gaat veel voetballen onder leiding van toptrainers en die maken van jou een betere voetballer! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.
Zie hier alle clubs op een rij.

CLUB VOETBALSCHOOL

Dé voetbaltrainingen waar jij super enthousiast vandaan komt, als je je extra wilt ontwikkelen. Je leert niet alleen beter voetballen, maar ook beter samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).
Zie hier alle clubs op een rij.

CLUB TOURS

Ga met je team op voetbalreis naar de grootste clubs ter wereld. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Trainingen onder leiding van de clubtrainers en wedstrijden op de velden van de wereldberoemde clubs. Real Madrid, Chelsea FC, Valencia CF en Paris Saint-Germain; alle clubs hebben een eigen programma speciaal samengesteld voor jouw team.
Zie hier naar welke wereldclubs je kunt gaan!

Ubuntu Sport zomer voetbaldagen voetballende meiden

club academy

Veel clubs hebben uitdagingen om hun ambities in de praktijk te brengen. Een goed trainingsaanbod aanbieden aan álle leden is al lastig, laat staan extra activiteiten in de vakanties. Vind hier maar eens de vrijwilligers voor! Opleiden en begeleiden van de jeugdtrainers? Hier is niet altijd budget voor. En hoe kan de club een veilig sportklimaat in de praktijk brengen?

Met de Ubuntu Sport Club Academy helpen wij clubs met deze uitdagingen. Wij helpen clubs met het opzetten van hun eigen Club Academy, waarmee de club hoogwaardig extra aanbod voor alle leden creëert en kunnen (jonge) trainers opgeleid worden in coaching.

Lees hier meer over hoe de Ubuntu Sport Club Academy interessant kan zijn voor uw club.

© 2021 Ubuntu Sport -