JOEKIEBAL OP ZATERDAG 29 MEI OP HET GRAS VAN STADION GALGENWAARD

Wij hebben goed nieuws: Op zaterdag 29 mei staat er weer een JoekieBal-training op de planning. Deze ochtend gaan wij niet trainen op de promenades van Stadion Galgenwaard, maar op het veld waar normaal gesproken de voetballers van FC Utrecht spelen! Het belooft een super toffe ochtend te worden.

Aanmelden noodzakelijk
In verband met de Corona maatregelen is apart aanmelden voor deze sessie noodzakelijk, dat kan via het formulier hiernaast. Zonder aanmelding is er op zaterdag 29 mei geen toegang, we hopen dat je hier begrip voor hebt. Aanmelden kan tot donderdag 27 mei.

 

Zaterdag 29 mei

Net als de vorige trainingen gaan wij weer in drie groepen trainen:

  • Van 09.00 uur tot 10.00 uur de 3 jarigen;
  • Van 10.00 uur tot 11.00 uur de 4 jarigen;
  • Van 11.00 uur tot 12.00 uur de 5 jarigen

 

Jij kan je een kwartier voordat jouw training begint melden bij de hoofdingang van Stadion Galgenwaard. Hier wordt jij ontvangen door Tiger die jou naar het veld zal begeleiden. Jammer genoeg is het niet mogelijk om je om te kleden in de kleedkamer van FC Utrecht. Zorg er dus voor dat je aangekleed aankomt bij het stadion.

 

Parkeren

Betaald parkeren is mogelijk op het parkeerterrein voor het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard. Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van Kampong (Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ Utrecht). Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar Stadion Galgenwaard.

 

Wie mogen er mee?

Natuurlijk mag je vader of moeder die met JoekieBal meedoet het veld op! Per deelnemer is dit 1 ouder/verzorger die het veld op kan. Daarnaast mag er per deelnemer 1 ouder/verzorger plaatsnemen op de tribune van Stadion Galgenwaard. Zowel op het veld als op de tribune dienen de coronamaatregelen strikt opgevolgd te worden, met onder andere 1,5 meter afstand houden tussen volwassenen. Tevens zijn mondkapjes in het stadion verplicht wanneer je niet stil zit. Op het veld mag deze uiteraard af tijdens het sporten. Wel wordt ook op het veld de 1,5 meter afstand-regel in acht genomen.

 

Voor de deelnemers die zelf trainen zonder ouder op het veld, de groep van 5 jarigen (van 11:00 tot 12:00), kan er ook 1 ouder plaatsnemen op de tribune.

 

Vervolg JoekieBal

Op zaterdag 5 juni en zaterdag 12 juni is er weer gewone Joekiebal-training, daar krijg je binnenkort meer informatie over.

 

In verband met het aantal beschikbare zaterdagen tot aan de zomervakantie volgt er op 19 en 25 juni en 3, 10 en 17 juli een Joekiebal-serie van 5 trainingen.

 

Mocht jij naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben horen wij het graag! Jij kan dan een mail sturen naar:experience@fcutrecht.nl

 

Wij kunnen niet wachten tot 29 mei. Een super leuke ochtend op het veld van Stadion Galgenwaard! Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Team JoekieBal