fbpx

Voetbal

FC Utrecht Joekiebal in het voorjaar 2021

€15,- per training

Je kunt je kind altijd inschrijven voor JoekieBal. Het programma is zo opgebouwd, dat instromen altijd mogelijk is. Je betaalt dan natuurlijk enkel vanaf het moment dat je jouw kind hebt ingeschreven. De kosten per les zijn €15,-. Daarnaast is het verplicht om het unieke FC Utrecht JoekieBal tenue aan te schaffen voor €30,-.

 

Proeftraining

Bij de FC Utrecht JoekieBal wordt gewerkt met een doorlopend lidmaatschap. Iedere serie van 10 trainingen wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Dit houdt in dat uw kind na het aanmelden direct is ingeschreven voor de volgende series van de FC Utrecht JoekieBal. Afmelden doe je door uw kind tijdig af te melden voor de volgende serie. Dit doet u door maximaal 14 dagen voorafgaand aan de nieuwe serie een mail te sturen naar experience@fcutrecht.nl. Vanzelfsprekend wordt een nieuwe serie tijdig aangekondigd.

Na aanmelding dien je de serie trainingen tot het einde van de serie af te nemen. Het is dus niet mogelijk om in te schrijven voor losse trainingen. Het inschrijfbedrag bedraagt bij het aanmelden het aantal trainingen die nog plaats moeten vinden van de lopende serie x € 15.

 

Bij het inschrijven wordt eenmalig € 0,01 van uw rekening geïncasseerd om de automatische incasso te valideren.

Eerste betaling: 14 mei 2021

Beschrijving

FC Utrecht JoekieBal

FC Utrecht JoekieBal is nieuw initiatief voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. In Utrecht worden kinderen ook wel ‘Joekies’ genoemd, vandaar de toepasselijke naam ‘JoekieBal’.  Wij willen ook de allerkleinste kinderen de kans geven om spelenderwijs kennis te maken met onze mooie club. Goed leren bewegen heeft een zeer positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen.

Het programma

Het programma is ontwikkeld door mensen die veel kennis hebben van sport en opvoeding. De kinderen leren op een speelse manier beter bewegen, maar ook het herkennen van kleuren en tellen komen aan bod. FC Utrecht mascotte Tiger heeft een belangrijke rol in het verhaal rondom JoekieBal. Een les duurt 60 minuten en wordt aangekleed met verschillende FC Utrecht JoekieBal uitingen en begeleid met vrolijke muziek. In elke groep zitten maximaal 12 kinderen. JoekieBal vindt plaats in de catacombe van stadion Galgenwaard, een unieke locatie!

De groepen worden verdeeld o.b.v. leeftijd. Kinderen van 3 jaar, met hun ouders en kinderen van 4 t/m 5 zonder hun ouders.

Inschrijven kan altijd!

Je kunt je kind altijd inschrijven voor JoekieBal. Het programma is zo opgebouwd, dat instromen altijd mogelijk is. Je betaalt dan natuurlijk enkel vanaf het moment dat je jouw kind het ingeschreven. De kosten per les zijn € 15,-. Daarnaast is het verplicht om het unieke FC Utrecht JoekieBal tenue aan te schaffen t.w.v. € 30,-.

Tijden en data

De trainingen zaterdag worden op onderstaande data en tijden gegeven:

3e serie:

Mei: 8, 15, 22, en 29

Juni: 5, 12, 19 en 26

Juli: 3, 10 en 17

 

Tijdstippen zijn onder voorbehoud!

09:00-10:00 3-jarigen (met ouders)
10:00-11:00 4-jarigen
11:00-12:00 4-jarigen
12:00-13:00 4-/5-jarigen

Veel meer dan alleen voetballen

Natuurlijk draait alles om voetbal en FC Utrecht. Maar behalve dat de kinderen
zelf lekker gaan voetballen, krijgen zij ook een overvloed aan extra’s!

Lidmaatschap Junior Tigers

2 wedstrijdkaartjes voor FC Utrecht

(Indien mogelijk i.v.m. corona)

10% korting in de FC Utrecht Fanshop

Foto op de tribune in de Galgenwaard

Ontmoeting met 'special guest'...

corona maatregelen

In de mei-, zomer- en herfstvakantie hebben wij meerdere sportkampen georganiseerd en tijdens deze sportkampen protocollen toegepast, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen.

Zo hebben wij richtlijnen voor het brengen en halen van de kinderen, zien wij toe op het afstand houden van trainers en kinderen, houden wij de hygiëne goed in de gaten. In de film een impressie van onze maatregelen.

Als u nog aanvullende vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Joekiebal vindt binnen plaats binnen in Stadion Galgenwaard en kan binnen de op dit moment geldende maatregelen van de overheid niet plaats vinden. Mocht deze situatie bij de start van deze Joekiebal serie nog hetzelfde zijn dat zal de serie naar latere data worden doorgeschoven.

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder

De afgelopen 3 dagen heeft mijn zoontje Mees meegedaan met jullie voetbalkamp. Ik heb zelf een jeugdtheaterschool en wij zijn veel pedagogisch bezig. Dat vind ik een super belangrijk iets in de omgang met kinderen. En precies dat zag ik terug in jullie kamp. Je merkt dat er pedagogisch over na is gedacht. Alles is positief, een goede opening van de dag, afsluiting van de dag. Handvatten als de RVV etcetera. Erg goed gedaan! Daarnaast alle leuke extra’s die er waren voor de kids maken het kamp echt helemaal af. €200,- vond ik in eerste instantie vrij veel geld voor 3 dagen, maar nu vind ik het een juiste prijs! Kortom; top kamp (al zijn we hier thuis voor Ajax ;-)) en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Wouter Blijleven

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar

Brenda Kragten

Ouder

Extra informatie

Datum

Leeftijd

Locatie

Periode

Plaats

Type event

© 2021 Ubuntu Sport -