fbpx

Ubuntu Sport logo wit met rode cirkel

Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Hartelijk dank voor uw interesse in een kennismakingsgesprek en een gratis deelname aan de PASS Advanced Coaching opleiding voor één van uw trainers. U kunt op deze pagina de afspraak inplannen.

Meer informatie over Ubuntu Sport vindt u op de website: www.ubuntu-sport.com. Hier leest u hoe Ubuntu Sport kan helpen om de tevredenheid en betrokkenheid van leden, trainers en sponsoren te stimuleren. 

Plan hier uw geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 minuten met een expert van Ubuntu Sport en claim de gratis deelname aan PASS Advanced Coaching t.w.v. €495 voor één van uw clubtrainers.

PASS Play: voor beginnende trainers

Worden ook op uw club veel teams getraind en gecoacht door ouders of jonge leden van de club? De PASS Play-opleiding helpt deze trainers tijdens 2 bijeenkomsten op uw club op weg, met praktische tips en op een toegankelijke manier, om een betere trainer te worden. Zo gaan zij met nog meer enthousiasme en kennis de jeugdteams trainen en coachen.

PASS Advanced Coaching: Voor ambitieuze (jeugd)trainers 

De opleiding PASS Advanced Coaching is speciaal voor de ambitieuze jeugdtrainers, die meer willen leren over coaching en hoe zij het beste uit hun spelers én team halen. Met een duidelijke structuur, inspirerende voorbeelden en praktische tools wordt hen gedurende 4 bijeenkomsten geleerd een teamcultuur te bouwen, hoe veelzijdig bewegen in de praktijk te brengen en hoe zij het beste uit een teamspeler halen. Bij afronding krijgen de trainers 6 KNVB-licentiepunten.

PASS Supreme Coaching: voor ervaren (jeugd)trainers

Deze opleidingen bieden in 3 losse coachingsmodules van 3 avonden ervaren trainers verdieping op de onderwerpen die ook in PASS Advanced Coaching zijn besproken: teambuilding, motorische ontwikkeling en groeimindset. Laat uw ervaren trainers door succesvolle voorbeelden inspireren en hun coachingsskills ontwikkelen. Bij afronding van elke losse opleiding krijgen trainers 5 KNVB-licentiepunten.

Thomas Verhaar.

Thomas Verhaar, hoofd jeugdopleiding V.O.C. uit Rotterdam

“De trainersopleidingen van de KNVB gaan vooral over techniek en tactiek. Ubuntu Sport zorgt voor verdieping en verbreding door op basis van respect, vertrouwen en veiligheid ook de life skills van kinderen te ontwikkelen. Ubuntu Sport heeft V.O.C. geholpen onze opleidingsvisie vorm te geven. Meestal krijgen de spelers in de selectieteams de meeste aandacht, maar het is belangrijk dat iedereen binnen de club met hetzelfde plezier en dezelfde motivatie op het veld staat. Ubuntu Sport speelt een voorname rol in de opleiding van onze jeugdtrainers met de opleidingen in coaching en V.O.C. Voetbalkampen en daar zijn we bij V.O.C. hartstikke blij mee.”

Frank Beemer

Frank Beemer, voorzitter USV Hercules uit Utrecht

“Wij zochten een partij voor activiteiten buiten de reguliere trainingen om, maar wel eentje die de kwaliteit biedt die onze leden van Hercules gewend zijn. De Hercules Voetbalkampen die Ubuntu Sport tijdens de schoolvakanties bij ons houdt, zijn strak georganiseerd en hun aanpak en pedagogische uitgangspunten sluiten goed aan bij die van ons. Wij vinden het allebei belangrijk dat kinderen plezier én een eigen verantwoordelijkheid hebben. Bij de voetbaldagen staan veel trainers van Hercules op het veld, die door Ubuntu Sport worden begeleid. De voetbalkampen zijn een groot succes, het gemiddeld aantal deelnemers is flink gestegen. Kinderen willen in de laatste week van de zomer niet op vakantie, maar naar Hercules!”

Floris Jongkind

Kees Jongkind, voorzitter technische commissie SV Kampong uit Utrecht

“Bij Kampong vinden we het heel belangrijk, dat iedereen erbij hoort, dat we respect voor elkaar hebben en niemand uitlachen, dat we plezier maken, vriendschappen sluiten en met elkaar een mooie gemeenschap vormen. Ubuntu Sport levert daar een belangrijke bijdrage aan door onze trainers in de onderbouw op te leiden en tijdens voetbalevenementen die ze voor ons organiseren: de Kampong Voetbalkampen, de trainersopleidingen en de extra trainingen die zij op vrijdag in de Kampong Voetbalschool verzorgen.

De activiteiten die Ubuntu Sport organiseert, krijgen wij met vrijwilligers niet voor elkaar. We zijn heel blij met Ubuntu Sport. We kunnen altijd op ze rekenen en worden er als club alleen maar sterker van.”

Jan van Loon

Head of Coaching FC Utrecht

“Wij zochten een partij om de werkwijze die wij in onze academie hanteren te delen met de amateurclubs in de regio. Maar wel één die zowel qua voetbal als sociaal en maatschappelijk het verschil kan maken. De filosofie van Ubuntu Sport gaat ervan uit dat je iets voor een ander doet. Dat raakte ons. Wij zijn beiden overtuigd dat respect, veiligheid en vertrouwen de basis vormen voor de ontwikkeling van voetballers en trainers. Alles begint met plezier. De FC Utrecht Voetbalkampen en Voetbalschool zijn dankzij Ubuntu Sport echte voetbalfeesten, waar trainers en spelers zich goed kunnen ontwikkelen. Het is mooi om te zien dat we samen een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het voetbal.”

Enkele voetbalclubs waar wij mee samenwerken