fbpx
Laat uw kind lekker sporten, ook nu!
~|calendar-o~|font-awesome~|outline

apr 9, 2021

Het is ook nu van het grootste belang dat kinderen blijven bewegen. De huidige situatie zorgt er voor dat veel kinderen minder buiten komen en minder sociale contacten hebben. Tijdens een sportactiviteit van Ubuntu Sport kunnen de kinderen lekker sporten samen met leeftijdgenoten. Daarnaast is beweging niet alleen goed voor de fysieke gezondheid en een goede weerstand, maar heeft het ook een bewezen effect op de mentale gezondheid van een kind.

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen zijn er weer strengere regels aangekondigd in de strijd tegen het Corona virus. Ubuntu Sport neemt haar verantwoordelijkheid hierin zeer serieus, daarom hebben direct na de eerste uitbraak van het virus al alle maatregelen getroffen die nodig zijn voor het organiseren van een veilig en hygiënisch sportevenement. Er is een duidelijk protocol waarvan alle betrokken medewerkers, zowel op als buiten het veld, op de hoogte zijn. Wij zullen ten alle tijden toezien op de naleving van dit protocol en de regels zoals door de regering en het RIVM zijn voorgeschreven.

Voor meer info over onze evenementen en inschrijven klik je hier.

In onderstaande video ziet u een aantal van de maatregelen die wij nemen t.b.v een veilig en hygiënisch sportevenement. Voor vragen over onze organisatie en maatregelen t.a.v. het Corona virus, of een ander onderwerp kunt u altijd bij ons terecht via info@ubuntu-sport.nl.