fbpx

Archive

toon de blokken hulp

Plaats

Leeftijd

Periode

Soort evenement

Toont alle 3 resultaten

 • V.O.C. Voetbalschool in het voorjaar zondag

  Wordt ook lid van de V.O.C. Voetbalschool, start 7 maart! De V.O.C. Voetbalschool is voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. De V.O.C. Voetbalschool is op zondagochtend van 10:00 tot 11:00 voor kinderen van 6 tot en met 9 en van 11:00 tot 12:00 voor kinderen van 10 tot en met 14. De V.O.C. Voetbalschool is voor alle kinderen die extra gemotiveerd zijn om te werken aan de verbetering van hun skills. Op zondagochtend wordt er een uur extra getraind onder begeleiding van uitstekende coaches die de kinderen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De trainingen bestaan uit een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, mentaliteit en teamspel. Tijdens de V.O.C. Voetbalschool leren kinderen om beter te voetballen, waardoor ze ook nog eens meer plezier krijgen in het voetballen.
  • Uitdagende trainingen voor het verbeteren van voetbal skills
  • Uitstekende coaches die ieder kind motiveren om het beste uit zich zelf te halen
  Leeftijd
  6 t/m 14 jaar
  Locatie
  V.O.C. Rotterdam
  Periode
  Voorjaar
  Type event
  Club Voetbalschool
  Lidmaatschap € 7,50 per training
  Bekijken
 • V.O.C. Rotterdam Voetbaldagen in de meivakantie (3 - 5 mei)

  Kom ook naar het leukste voetbalkamp van de regio Rotterdam in de meivakantie! De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie, van 3 tot en met 5 mei, zijn de leukste voetbaldagen in Rotterdam en omgeving voor alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Het zijn de voetbaldagen waar kinderen super enthousiast vandaan komen. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Kinderen leren tijdens de V.O.C. Voetbaldagen dus niet alleen beter voetballen, maar ook om een betere teamspeler te worden. De V.O.C. Voetbaldagen in de meivakantie staan onder leiding van goede trainers die opgeleid zijn en worden volgens de Sport to Grow methode van Ubuntu Sport.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  V.O.C. Rotterdam
  Periode
  Meivakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  € 109 vroegboekprijs tot en met 31 maart 2021
  Bekijken
 • V.O.C. Rotterdam Voetbaldagen in de zomervakantie (23 - 25 augustus)

  Kom ook naar de leukste voetbaldagen van de regio Rotterdam!   Datum: 23, 24 en 25 augustus 2021 Voor wie: alle kinderen van 6 t/m 13 jaar. Locatie: V.O.C. Rotterdam Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  V.O.C. Rotterdam
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  € 109,- vroegboekprijs tot en met 31 juli 2021
  Bekijken
© 2021 Ubuntu Sport -