fbpx

Ubuntu Sport Corona Update

20 maart 2020

Ubuntu Sport Corona Update

In deze bizarre tijd waar wij allen in zitten, kijken wij hoopvol al een beetje vooruit. Voor alle kinderen die het zo missen om samen te voetballen hopen wij in de meivakantie de draad weer te kunnen oppakken. Om die reden hebben wij in de meivakantie wel activiteiten gepland en kunnen de deelnemers aangemeld worden. Tegelijkertijd willen wij iedereen die al getroffen is door Corona (COVID-19) veel sterkte en beterschap wensen.

De veiligheid van de kinderen, trainers en organisatie staat natuurlijk voorop, dus het evenement zal alleen doorgang vinden als dit in lijn is met de aanbeveling van het RIVM, de regering en de KNVB.

Om uw kind toch alvast te kunnen aanmelden, hebben wij het volgende bepaald:

  • Kan het voetbalkamp in mei niet doorgaan, dan blijft de inschrijving geldig voor een latere editie. Bijvoorbeeld in de zomervakantie of in de herfstvakantie.
  • Het is mogelijk nu in te schrijven voor het voetbalkamp in de meivakantie, maar op een later tijdstip (als duidelijk is dat het voetbalkamp daadwerkelijk zal doorgaan) te betalen. Dit kan door op het inschrijfformulier de kortingscode ‘later betalen’ in te voeren.
  • Wij hanteren weer een vroegboekkorting voor de kinderen die meer dan een maand voor het voetbalkamp zijn ingeschreven.

Om af te sluiten; deze situatie vraagt veel van iedereen, maar zeker ook van kinderen, zoals flexibiliteit, zelfstandigheid, creativiteit en geduld.

Maar ook sociale vaardigheden. De minister president vroeg ons om een beetje op elkaar te letten. Wij allen hebben de verantwoordelijkheid om te doen wat goed is voor onszelf, maar ook voor de mensen om ons heen. Rekening te houden met elkaar, om samen sterker uit deze situatie te komen.

Dat is teamspirit, volgens de Ubuntu filosofie en Ubuntu Sport aanpak. Het is een bevestiging dat er in teamsport zo veel lessen te leren zijn, die zelfs in de meest extreme situaties van waarde kunnen zijn.

Wij hopen jullie snel weer te zien. Voor nu: veel sterkte de komende periode!

Ubuntu zomer voetbalkamp team kinderen
© 2020 Ubuntu Sport -