fbpx

30 juli 2019

Strijd tijdens de Ubuntu Sport voetbalkampen mee om de Frenkie de Jong bokaal

Op de voetbalkampen van Ubuntu Sport maak je deze zomer kans om de Frenkie de Jong Bokaal te winnen en zo een gloednieuw FC Barcelona shirt te verdienen met het rugnummer 21 en F. de Jong achterop. Afgelopen weken wisten al een aantal gelukkige kids, Jochem Bakkenes en Lola Bussemaker, deze te winnen. Maar waarom strijden de kinderen om deze bokaal?

Bij Ubuntu Sport geloven wij in de kracht van teamsport en zijn daarom eigenlijk geen fan van individuele prijzen tijdens voetbalkampen. Om een goed team te vormen moeten individuen bijdragen leveren aan het team. Zo zijn onder andere een positieve houding, respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken een aantal kwaliteiten die wij belangrijk vinden. Onze coaches geven kinderen mee dat zij op deze manier het beste uit zichzelf, maar ook uit hun team kunnen halen.

De kinderen die dit gedrag vertonen worden beloond met punten voor zichzelf en voor hun teamgenoten. Zo strijden zij om deze Frenkie de Jong Bokaal, met eventueel het prachtige shirt als beloning als gevolg.

Waarom wij kiezen voor een shirt van Frenkie de Jong? Voor ons is dat simpel. Frenkie is een aansprekend voorbeeld voor de kinderen. Hij laat in zijn gedrag op en buiten het veld zien wat wij belangrijk vinden om een succesvolle teamspeler te zijn en staat voor de waarden van Ubuntu Sport: Zelfbewustzijn, Authenticiteit, Openheid, Positiviteit en Ambitie.

Kom jij deze zomer ook zo’n mooi shirt winnen tijdens 1 van onze voetbalkampen?

Check hier ons aanbod

© 2020 Ubuntu Sport -