fbpx

4 juli 2019

Ubuntu Sport komt naar het Voetbalfestival in de Jaarbeurs Utrecht

Ubuntu Sport komt naar het Voetbalfestival in de Jaarbeurs Utrecht

Nu het voetbalseizoen ten einde is is het soms zoeken naar een leuk alternatief voor de voetballende kids. Bij Ubuntu Sport hebben wij de visie dat in de sport plezier altijd voorop moet staan. Aankomend weekend is het makkelijk te bepalen waar dat te vinden is!

In Utrecht wordt namelijk in de jaarbeurs voor de 2e keer het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival.

Voor één dag wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot een wereld waarin alles om voetbal draait voor kinderen van 6 t/m 16 jaar en hun ouders. Het NK Straatvoetbal, oneindige mogelijkheden tot partijtjes (bijvoorbeeld 4 tegen 4), eSports, meet & greats met bekende (e)sporters en presentatoren en Fun Games. Ook Nasser el Jackson, die op de Ubuntu Sport Voetbalkampen zijn skills laat zien, zal aanwezig zijn.

Tijdens deze dag kunnen kinderen zich uitleven als een kind in de snoepwinkel. Er zijn tijdens dit evenement een hoop activiteiten die ook in onze voetbalkampen terugkomen. We zijn dan ook trots dat wij hier als exposant aanwezig mogen zijn en met onze topcoaches Rik Schrurs en Merijn Muskens kids mogen vermaken tijdens één van de fungames.

In onze stand vertellen wij met liefde over onze voetbalkampen die wij tijdens deze zomer door het hele land geven. Uiteraard hebben wij een leuke verrassing voor de kids die zich ter plekke inschrijven voor één van onze Voetbalkampen.

Hopelijk kunnen wij gezamenlijk met alle aanwezigen de kids een onvergetelijke dag bezorgen.

See you there!

Voetbalfestival -2 (1)
Voetbalfestival - 3
© 2020 Ubuntu Sport -