fbpx

28 oktober 2019

Ubuntu Sport staakt niet mee!

Na een zeer drukke herfstvakantie waarin wij meer dan 700 kinderen aan het sporten hebben gekregen staat het volgende event alweer voor de deur. Volgende week woensdag 6 November is een landelijke staking voor leraren in heel Nederland. Ubuntu Sport staakt echter niet mee!

Op deze dag zullen wij kinderen, die niet naar school gaan, ontvangen op 3 verschillende locaties in Nederland. Zo  organiseren wij voetbalclinics in Utrecht (locatie sv Kampong), Driebergen (locatie FC Driebergen) en Arnhem (locatie SML). Tijdens deze clinics, die toegankelijk zijn voor alle kinderen van 6 t/,m 13 jaar oud, zullen wij een zeer uitdagend en afwisselend voetbalprogramma afdraaien onder begeleiding van topcoaches. De clinics zijn van 9:00 uur tot 14:00 uur.

Onze voetbalprogramma’s zijn gemaakt om kinderen van alle niveaus en leeftijden de uitdaging te bieden die zij nodig hebben.

Ook tijdens deze voetbalclinic zullen wij kinderen motiveren om te werken aan hun techniek, mentaliteit en teamspel. Vanuit onze vertrouwde basis helpt kinderen dit zich beter te ontwikkelen en uiteindelijk goed te presteren.

We hebben er nu al zin in!

Kinderen kunnen worden aangemeld door een mailtje met hun naam, leeftijd, locatie eventueel team en de contactgegevens van de ouders te sturen naar stakingsdag@ubuntu-sport.com

De kosten voor deze clinic bedragen €25,- p.p exclusief lunch. Voor elke 2e kind van een gezin geven wij 5 euro korting. Fruit en limonade zijn wel inbegrepen.

Bij Kampong zijn de kosten €30,- p.p inclusief lunch

Ubuntu Sport - Voetbalkampen - 33
© 2020 Ubuntu Sport -