fbpx

Ubuntu Sport vriendenborrel 29 november

21 November 2019

Jaarlijkse Ubuntu Sport vriendenborrel op 29 november

Jeugdtrainers spelen een belangrijke rol in het jeugdvoetbal. Zij kunnen een sfeer creëren waarin kinderen zich vrij en vrolijk voelen. Daarnaast kunnen zij de ontwikkeling van jeugdspelers stimuleren. Met positieve coaching, uitdagende trainingen en coaching gericht op sportieve én persoonlijke vaardigheden.

Met de Ubuntu Sport Voetbalkampen leiden onze hoofdtrainers de jeugdtrainers van de club ‘on the job’ op in coaching. Zij leren de kinderen het beste uit zichzelf en uit hun team te halen.

Onze hoofdtrainers worden door ons opgeleid in een 2-daagse cursus die wij starten als de ‘Ubuntu Sport Coach Academy’. De Academy stelt ons in staat meer hoofdcoaches op te leiden en zo nog meer te impact maken.

De giften van onze sponsoren en vrienden worden besteed aan de Coach Academy. Als vriend van Ubuntu Sport krijg je een kortingsvoucher – t.w.v. het bedrag waarvoor je ons steunt – voor al onze activiteiten en krijg jij een origineel Ubuntu Sport armbandje waarmee je kan laten zien dat je ons steunt. Al veel mensen gingen u voor als sponsor en vriend.

Daarom organiseren wij onze jaarlijkse vriendenborrel op 29 november iedereen te bedanken die ons steunt en blikken wij tevens vooruit naar 2020.

Wil je ook een positief sportklimaat ondersteunen en vriend van Ubuntu Sport worden? Ga naar deze pagina op de website.

Ubuntu Sport - Voetbalkampen - 75
Foto 25-10-2019 16 14 56
© 2020 Ubuntu Sport -