fbpx

USV Hercules en Ubuntu Sport tekenen langdurig contract

11 februari 2020

USV Hercules en Ubuntu Sport tekenen langdurig contract

Een van de belangrijkste lessen uit de Ubuntu filosofie is verbinding maken. Daarom zijn wij ook heel erg trots op onze nieuwe samenwerking met de volgende club uit Utrecht: usv Hercules. Voetbal verbindt en verbroedert, al is dat niet altijd het geval. Ondanks dat de achtergrond en ontstaan van Ubuntu Sport zijn wortels kent in Utrecht Oost, bij SV Kampong, laat deze samenwerking zien dat er in het voetbal goed samengewerkt kan worden als je bereid bent om over je eigen grenzen heen te kijken. We zijn geen vijanden van elkaar, maar hebben elkaar juist nodig om naar een hoger niveau te komen.

 

De komende jaren zal Ubuntu Sport in nauwe betrokkenheid met bestuur en technische commissie de usv Hercules voetbalschool helpen invulling te geven. Dit zal onder andere resulteren in extra voetbalaanbod voor de leden van usv Hercules. Zo zullen er tijdens de vakanties voetbaldagen georganiseerd worden en wordt er in de zomervakantie 1x in de week een extra training aangeboden. De activiteiten van de usv Hercules voetbalschool zullen als doel hebben om nieuw jong kader aan te trekken, maar ook om het huidige trainers kader verder op te leiden. Jonge trainers maken door deze extra activiteiten meer vlieguren op het veld en zullen door Matthijs Blijham verder opgeleid worden in de usv Hercules school en de Sport-to-Grow methode. Hierdoor zullen deze trainers beter in staat zijn om tijdens hun reguliere trainingen het beste uit jeugdspelers te halen.

 

Inmiddels zijn er al een aantal succesvolle voetbalkampen georganiseerd tijdens de zomer-, herfst- en kerstvakantie. Daarnaast hebben we ook op de stakingsdagen veel voetbalplezier beleefd. Op basis van dit succes heeft het bestuur van usv Hercules ons het vertrouwen gegeven om dit de komende jaren verder uit te breiden en te ontwikkelen.

Tijdens het komende jaar zal de usv Hercules voetbalschool actief zijn in de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie! Ook niet-leden van de club zijn van harte welkom tijdens de voetbalkampen.

 

Samenwerking Hercules en Ubuntu Sport
Clubdagen voor voetbalclubs door Ubuntu Sport
voetbalkamp_hercules_traptechniek
© 2020 Ubuntu Sport -