fbpx

Paris Saint-Germain Tour

Paris Saint-Germain

Ga op reis naar de prachtige stad van PSG, de thuisbasis van voetbalsterren. Neem een kijkje in het leven van een profvoetballer met trainingen van topcoaches. Pas je trainingen toe in een wedstrijd tegen een tegenstander uit de regio gelijkwaardig aan jouw eigen team. Krijg een rondleiding in het stadion en ervaar hoe het is om een ster te zijn in de voetbalwereld.

Doorloop het programma afgestemd op jouw niveau en vul de vrije tijd zelf in. Op deze manier is het voor iedereen ongeacht het niveau een fantastische ervaring!

Paris Saint Germain

Praktische info

De kosten zijn inclusief vlucht en verblijf. Overnacht in een 3- en 4-sterren hotel inclusief ontbijt, en dat alles in de regio van het complex. Onder leiding van een accountmanager doorloop je het programma. Volg de activiteiten en geef met het team invulling aan de vrije tijd.

Alle trainingen worden verzorgd door professionele coaches en alles is afgesteld op het niveau van jouw team. Op deze manier is het voor iedereen onafhankelijk van het niveau een onvergetelijke ervaring.

Pre-Season

Mid-Season

After-Season

Own-Season

Datum: bijvoorbeeld: 15 t/m 18 augustus 2020

Leeftijd: 12 t/m 19 jaar

Voor wie: jongens én meiden, teams én groepen

Locatie: Parijs

Duur: 3 à 4 dagen

Datum: bijvoorbeeld: winterstop 2020

Leeftijd: 12 t/m 19 jaar

Voor wie: jongens én meiden, teams én groepen

Locatie: Parijs

Duur: 3 à 4 dagen

Datum: bijvoorbeeld: 10 t/m 13 juli 2020

Leeftijd: 12 t/m 19 jaar

Voor wie: jongens én meiden, teams én groepen

Locatie: Parijs

Duur: 3 à 4 dagen

Datum:  willekeurig (in overleg)

Leeftijd: 12 t/m 19 jaar

Voor wie: jongens én meiden, teams én groepen

Locatie: Parijs

Duur: 3 à 4 dagen

Waarom Paris Saint-Germain?

Training

Toegang tot de trainingsfaciliteiten van het Camp des Loges, het trainingscomplex van Paris Saint-Germain. Meerdere trainingen onder leiding van professionele trainers.

Wedstrijd

Een georganiseerde wedstrijd tegen een lokale tegenstander. De tegenstander wordt gekozen op basis van het niveau.

Rondleiding

Een rondleiding achter de schermen van Paris Saint-Germain door het Parc des Princes. Daarnaast is er ook een VIP tour op het Camp des Loges.

Begeleiding

Een toegewezen accountmanager, verantwoordelijk voor het begeleiden van de groep gedurende het verblijf.

Madrid

Vrije tijd in het programma om de prachtige hoofdstad van Frankrijk te bezoeken.

Flexibiliteit

Liever een andere samenstelling van het pakket? Geen probleem, in overleg met ons wordt een passende aanbieding voor jullie samengesteld.

Wat anderen zeggen

Ik heb mij verdiept in de Ubuntu Sport trainingsmethode en het heeft mij als trainer verrijkt. Ik vind resultaten boeken met het team super belangrijk en ontwikkeling van spelers en een goede sfeer zijn volgens mij cruciale factoren om dat te bereiken. Ubuntu Sport biedt mij op dit gebied heldere en praktische tips.

Wouter van den Berg methode

Wouter van den Berg

Hoofdtrainer FC Driebergen

Al sinds 10 jaar gebruiken Eric Teunisse en ik binnen ons bedrijf Move a-Head sport en beweging als middel om kinderen beter te laten leren en presteren op (basis)scholen. De kennis en opgedane ervaringen met deze vernieuwende lesmethoden hebben wij ingebracht in de ontwikkeling van de Ubuntu Sport methode. Als ex-sportcoaches en (top)sporters zijn we ervan overtuigd, dat als trainers de praktische tips in hun trainingen gebruiken, de kinderen met meer plezier en betere prestaties gaan sporten.

Move a-head eigenaar en oprichter Rob Vos methode

Rob Vos

Eigenaar en oprichter Move a-Head
© 2021 Ubuntu Sport -