fbpx

Partners

move a-head
Making you grow

Move a-head

Move a-Head is één van onze partners en voor ons erg belangrijk op het gebied van methodeontwikkeling. Met hun jarenlange ervaring in het onderwijs en met hun modules 1+1=3 en Leren Leren zijn Rob Vos en Eric Teunisse voor ons van onschatbare waarde. Al 10 jaar lang maken zij impact met hun bedrijf om beweging als middel bij kinderen op basisscholen in te zetten om beter te kunnen presteren. Dit doen zij succesvol en met volle overgave. Als klankbord blijven zij hopelijk nog lang nauw betrokken bij onze reis daarnaast helpen zij ons met het opleiden van onze trainers. Naast hun onderwijservaring hebben Rob en Eric een ongelooflijke passie voor sport en carriere als trainers waardoor het mes aan 2 kanten snijdt.

A downtown oasis

Mmousse

Vanaf dag 1 is Mmousse betrokken als ons design bureau. Met hun schat aan ervaring op design gebied hebben zij ervoor gezorgd dat het verhaal, dat in ons hoofd zat, tot leven is gekomen. Mmousse is een design bureau dat een stapje verder gaat dan anderen en vooral werkt vanuit een gevoel. Tijdens de hele design fase voelt het vaak alsof Maud en Niki echt een onderdeel zijn van Ubuntu Sport. Dat is precies zoals wij denken over een partnerschap. Naast designen hebben wij voor een van onze workshops met verscheidene professionals gebruik gemaakt van een van de inspirerende locaties midden in Amsterdam. Zeker een aanrader voor workshops en vergaderingen.

Mmousse partnerschap
Als het om sport gaat

Daka

Daka is onze betrouwbare partner op het gebied van sportmaterialen. Zij geloven net als wij in de kracht van sport. Als Rotterdamse onderneming supporten zij ons in alles waar wij voor staan en wat wij denken. 50 jaar geleden opgericht door Peter en Anke Dankaart en nog steeds een bloeiende en groeiende onderneming. Oprichter Peter Dankaart is voor ons een belangrijke inspiratiebron. Vanaf dag 1 geloofde hij in ons concept en wilde hij ons steunen. Helaas is hij vorig jaar overleden en kan hij ons niet meer helpen. Gelukkig hebben zijn kinderen en vrouw Anke een heilig geloof in Ubuntu Sport wat ons zeer goed doet.

Freestyle voetbal.nl

Na onze start in 2018 zijn we snel in contact gekomen met freestylevoetbal.nl. Met deze partij hebben wij inmiddels een meer dan gewone samenwerking. We huren bij freestylevoetbal.nl zowel materialen in als freestylers die wij inzetten om de kinderen te inspireren. Zo zijn bij onze voetbalkampen al Jeand Doest, Tom Vegter en Nasser El Jackson geweest. Onze gezamelijke missie om zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van het voetbalspel in een veilige omgeving zorgt ervoor dat wij elkaar altijd weten te vinden. Het aanbod van freestylevoetbal is vaak een perfecte mix tussen plezier en ontwikkeling, wat in onze visie 2 belangrijke pilaren zijn. We hopen de komende jaren deze intensieve samenwerking voor te zetten en uit te breiden omdat we geloven in elkaars werkwijze.

Help ons mee

Partner worden

Wij geloven in de bundeling van krachten om beter te worden. Dit is ook een van de overtuigingen die wij aan trainers en spelers meegeven. Dus denk jij als partner bij te kunnen dragen aan het succesvol maken van ons bedrijf, dan staan wij altijd klaar met een bak koffie.

Help ons mee

Sponsor worden

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar sponsoren die ons helpen zoveel mogelijk impact te maken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Help ons mee

Vriend worden

Om ons op weg te helpen in onze missie te slagen kan je vriend worden van Ubuntu Sport. Dit kan je al worden door een donatie van 50 euro p.p. Hiervoor ontvang je een kortingsvoucher voor onze 1 van onze activiteiten naar keuze. Én je bent welkom op onze jaarlijkse borrel. Help je mee?

© 2021 Ubuntu Sport -