fbpx

Archive

toon de blokken hulp

Plaats

Club

Leeftijd

Soort evenement

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

 • AANBIEDING

  AFC Quick 1890 Voetbaldagen in de Zomervakantie (25 - 27 augustus)

  Kom ook naar de leukste voetbaldagen van de regio Amersfoort! Datum: 25, 26 en 27 augustus Voor wie: alle kinderen van 6 t/m 13 jaar Locatie: De voetbaldagen vinden plaats op het sportcomplex van AFC Quick 1890 aan de Dorresteinsesteeg 6 in Amersfoort Tijden: Woensdag 25 augustus en donderdag 26 augustus van 09:00 tot 17:00. Vrijdag 27 augustus van 09:00 tot 16:00.
  Leeftijd
  6 t/m 13 jaar
  Locatie
  AFC Quick 1980
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  € 109,- vroegboekprijs tot en met 31 juli 2021
  Bekijken
 • Kampong Voetbaldagen en Voetbalschool abonnement

  Schrijf je met flinke korting in voor 3 Kampong Voetbaldagen en 2 series van 10 trainingen van de Kampong Voetbalschool! Als het Kampong Voetbal Academie tenue al in bezit is, kost het abonnement €475.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  SV Kampong
  Periode
  Najaar, Voorjaar, Herfstvakantie, Kerstvakantie, Meivakantie, Zomervakantie
  475,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalkamp in Veenendaal in de zomervakantie (19 en 20 juli)

  Kom als een echte FC Utrecht-speler voetballen bij het FC Utrecht voetbalkamp van 19 en 20 juli in Veenendaal bij VRC.   Data: 19 en 20 juli 2021 Voor wie: alle kinderen van 7 t/m 13 jaar. Locatie: Spitsbergenweg 52, 3902 HL Veenendaal – Sportpark Spitsbergen Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Sportpark Spitsbergen
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  114,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalkamp op Zoudenbalch in de zomervakantie (19 t/m 21 juli)

  Kom als een echte FC Utrecht-speler voetballen bij het FC Utrecht voetbalkamp van 19 tot en met 21 juli op ons eigen trainingscomplex Zoudenbalch.    Data: 19, 20 en 21 juli 2021 Voor wie: alle kinderen van 7 t/m 13 jaar. Locatie: Trainingscomplex Zoudenbalch, Koningsweg 320, 3585 LD Utrecht Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Zoudenbalch
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  174,00
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalkamp in Bussum in de zomervakantie (19 en 20 augustus)

  Kom als een echte FC Utrecht-speler voetballen bij het FC Utrecht voetbalkamp op 19 en 20 augustus in Bussum bij SDO.   Data: 19 en 20 augustus Voor wie: alle kinderen van 7 t/m 13 jaar. Locatie: Doctor Abraham Kuyperlaan 7, 1402 SB Bussum – Sportpark de Kuil Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Sportpark de Kuil
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  114,00
  Bekijken
 • AANBIEDING

  Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de zomervakantie (19 t/m 23 juli) 6 t/m 14 jaar

  Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de zomervakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.   De kinderen gaan lekker voetballen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport filosofie is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.   Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar is er ook een optie om slechts 3 dagen naar het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn te komen, bekijk die optie hier.  
  Leeftijd
  6 t/m 14 jaar
  Locatie
  voetbalvereniging UVV op Sportpark de Paperclip aan de Parkzichtlaan 203 in Utrecht
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Ubuntu Voetbalkamp
  € 199,- vroegboekprijs tot en met 20 juni (inclusief tenue)
  Bekijken
 • AANBIEDING

  Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de zomervakantie (19 t/m 21 juli) 6 t/m 14 jaar

  Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Leidsche Rijn in de zomervakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.   De kinderen gaan lekker voetballen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport filosofie is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.   Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar is er ook een optie om 5 dagen deel te nemen in plaats van 3, bekijk die optie hier.
  Leeftijd
  6 t/m 9 jaar
  Locatie
  voetbalvereniging UVV op Sportpark de Paperclip aan de Parkzichtlaan 203 in Utrecht
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Ubuntu Voetbalkamp
  € 139 vroegboekprijs tot en met 20 juni (inclusief tenue)
  Bekijken
 • AANBIEDING

  Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht in de zomervakantie (19 t/m 21 juli) - 4 t/m 14 jaar

  Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht in de zomervakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.   De kinderen gaan lekker voetballen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport aanpak is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren. Voor kinderen van 4 tot en met 14 is er ook een optie om 5 dagen naar het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht te komen, bekijk die optie hier  
  Leeftijd
  4 t/m 9 jaar
  Locatie
  Voetbalvereniging VSC/Rivierwijkers aan de Koningsweg 139 in Utrecht
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Ubuntu Voetbalkamp
  € 139 vroegboekprijs tot en met 20 juni (inclusief tenue)
  Bekijken
 • AANBIEDING

  Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht in de zomervakantie (19 t/m 23 juli) - 4 t/m 14 jaar

  Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht in de zomervakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.   De kinderen gaan lekker voetballen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport aanpak is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.   Voor kinderen van 4 tot en met 14 is er ook een optie om 3 dagen naar het Ubuntu Voetbalkamp in Utrecht te komen, bekijk die optie hier.  
  Leeftijd
  4 t/m 14 jaar
  Locatie
  Voetbalvereniging VSC/Rivierwijkers aan de Koningsweg 139 in Utrecht
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Ubuntu Voetbalkamp
  € 199,- vroegboekprijs tot en met 20 juni (inclusief tenue)
  Bekijken
 • AANBIEDING

  Ubuntu Voetbalkamp in Rotterdam in de zomervakantie (19 t/m 23 juli) 6 t/m 14 jaar

  Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Rotterdam in de zomervakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.   De kinderen gaan lekker voetballen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport filosofie is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.   Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar is er ook een optie om slechts 3 dagen naar het Ubuntu Voetbalkamp in Rotterdam te komen, bekijk die optie hier.  
  Leeftijd
  6 t/m 14 jaar
  Locatie
  Sportvereniging H.O.V./D.J.S.C.R aan de Prinses Beatrixlaan 499 in Rotterdam
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Summercamp
  € 199,- vroegboekprijs tot en met 20 juni (inclusief tenue)
  Bekijken
 • AANBIEDING

  Ubuntu Voetbalkamp in Rotterdam in de zomervakantie (19 t/m 21 juli) 6 t/m 14 jaar

  Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Rotterdam in de zomervakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.   De kinderen gaan lekker voetballen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gevoetbald, maar we leren niet alleen voetbal, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in voetbal. Onderdeel van de Ubuntu Sport filosofie is dat kinderen die met meer plezier voetballen ook beter gaan presteren.   Voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar is er ook een optie om 5 dagen naar het Ubuntu Voetbalkamp in Rotterdam te komen, bekijk die optie hier.  
  Leeftijd
  6 t/m 9 jaar
  Locatie
  Sportvereniging H.O.V./D.J.S.C.R aan de Prinses Beatrixlaan 499 in Rotterdam
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Ubuntu Voetbalkamp
  € 139,- vroegboekprijs tot en met 20 juni (inclusief tenue)
  Bekijken
 • FC Utrecht Voetbalkamp op Zoudenbalch in de zomervakantie (22 en 23 juli)

  Kom als een echte FC Utrecht-speler voetballen bij het FC Utrecht voetbalkamp op 22 en 23 juli op ons eigen trainingscomplex Zoudenbalch.   Data: 22 en 23 juli 2021 Voor wie: alle kinderen van 7 t/m 13 jaar. Locatie: Trainingscomplex Zoudenbalch, Koningsweg 320, 3585 LD Utrecht Tijden: De dagen zijn van 09:00 tot 16:00 uur.
  Leeftijd
  7 t/m 13 jaar
  Locatie
  Zoudenbalch
  Periode
  Zomervakantie
  Type event
  Club Voetbaldagen
  134,00
  Bekijken
© 2021 Ubuntu Sport -