fbpx
Right to Play en Ubuntu Sport bundelen de krachten
~|calendar-o~|font-awesome~|outline

nov 26, 2021

Op veel plekken in de wereld hebben kinderen te maken met armoede, uitbuiting en geweld. Right To Play zorgt met hun programma’s dat deze kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school.
Right to play

Bij Ubuntu Sport hebben wij de missie om voor elk kind een positief sportklimaat te creëren waarin kinderen hun sport & life skills kunnen ontwikkelen, niet alleen hier maar ook op plekken waar dit minder voor de hand ligt.

Daarom zetten wij ons komende kerstvakantie in voor de stichting Right to Play waar we al een jarenlange goede band mee hebben.

Tijdens onze hockey- en voetbalkampen in de kerstvakantie is het thema ‘Reis rond de wereld’. Tijdens het voetbalkamp sparen de kinderen met oefeningen en spelletjes “landen” om aan het eind van het kamp een hele kaart mee te vullen. Dit is niet zomaar een kaart… Deze kaart zal bestaan uit de 9 landen waar Right To Play zich inzet voor kinderen die te maken hebben met armoede, uitbuiting en geweld. Op die manier leren de deelnemers spelenderwijs meer over hoe kinderen in deze landen opgroeien en waar zij mee te maken hebben. Een mooie verenigingscultuur zoals wij die in Nederland hebben is namelijk niet voor iedereen op de wereld zo vanzelfsprekend.

Daarnaast kunt u ook bij de inschrijving €5 of €10 doneren.Bij een donatie van €10 ontvang je ook nog een mooie bidon. Voor €5 kan 1 kind 5 weken lang deelnemen aan de programma’s van Right to Play.

Na de kerstvakantie maken wij het totale donatiebedrag bekend. Hopelijk kunnen we zoveel mogelijk kinderen hiermee een goede start van het nieuwe jaar geven!