fbpx

SML Arnhem

Ubuntu Sport bij S.M.L. Arnhem

Ubuntu Sport organiseert de activiteiten van de S.M.L. Voetbalschool. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Voetbaldagen staan onder leiding van onze Head of Coaches Lody Teeuwsen. Lody is jarenlang speler geweest van SML 1, kind van de club en is opgeleid tot tennisleraar.

Praktische info

Voor wie? Jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar oud. Lidmaatschap van S.M.L. is niet verplicht.

Adres: Het complex van SML is gelegen aan de Kemperbergweg 11B in Arnhem

Contact: Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Head of Coaches: Je kan ook altijd onze Head of Coaches Lody Teeuwsen aanspreken of bellen (06 – 27 00 82 07).

S.M.L. Voetbaldagen

Geen producten gevonden!

S.M.L. Voetbalschool

Geen producten gevonden!

De S.M.L. Voetbal Academie

Sport to Grow aanpak

De clubtrainers worden tijdens en rond de evenementen on the job begeleid in coaching volgens onze Sport to Grow aanpak. De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van Kampong.

Uitdagend programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Tenue

Alle deelnemers krijgen een Ubuntu Sport voetbaltenue van Nike. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Leeftijden

De evenementen zijn voor iedereen van 7 t/m 13 jaar. Tijdens sommige evenementen is er ook een speciaal programma voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Wat anderen zeggen

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar!

Brenda Kragten

Ouder
© 2020 Ubuntu Sport -