fbpx

SML Arnhem

Ubuntu Sport bij S.M.L. Arnhem

Ubuntu Sport organiseert de activiteiten van de S.M.L. Voetbalschool. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Voetbaldagen staan onder leiding van onze Head of Coaches Lody Teeuwsen. Lody is jarenlang speler geweest van SML 1, kind van de club en is opgeleid tot tennisleraar.

Praktische info

Voor wie? Jongens en meiden van 6 t/m 13 jaar oud. Lidmaatschap van S.M.L. is niet verplicht.

Adres: Het complex van SML is gelegen aan de Kemperbergweg 11B in Arnhem

Contact: Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Head of Coaches: Je kan ook altijd onze Head of Coaches Lody Teeuwsen aanspreken of bellen (06 – 27 00 82 07).

De S.M.L. Voetbal Academie

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Uitdagend programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Sport to Grow aanpak

De trainers zijn opgeleid in onze Sport to Grow aanpak, die draait om het creëren van een positief sportklimaat en coaching gericht op sportieve én persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Nike Tenue

Het exclusieve Nike tenue dat je aanschaft voor een evenement mag je uiteraard houden en kun je in de toekomst gebruiken voor tijdens andere Ubuntu Sport evenementen waar het tenue gebruikt wordt.

Leeftijden

De evenementen zijn leuk voor iedereen van 7 t/m 13 jaar. Tijdens sommige evenementen is er ook een speciaal programma voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Wat anderen zeggen

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder
© 2020 Ubuntu Sport -