fbpx
Samenwerking met SC Heerenveen en de PASS Sportcoach Academy
~|calendar-o~|font-awesome~|outline

jul 13, 2022

Vanaf komend seizoen gaan wij met heel veel plezier trainers ontwikkelen in de regio rondom Heerenveen. Als onderdeel van het sportief partnership dat SC Heerenveen heeft met meer dan 30 amateurclubs in de regio worden onze PASS opleidingen aangeboden.

De relatie van SC Heerenveen is er een die jaren geleden is opgebouwd en nu tot bloei is gekomen in een formele samenwerking. Na de oprichting van Ubuntu Sport in 2018 zijn wij al snel in gesprek gekomen met Foppe de Haan over zijn tijd in Zuid -Afrika. Foppe in 2018 in het NRC “Wij vinden het daar schitterend, het is echt ons tweede land. Het landschap, de mensen, we hebben er vrienden gekregen. Wat daar sterk leeft, is het principe van ubuntu. Een mens bestaat dankzij de ander. Je ontwikkelt je dóór de ander. Dat spreekt me aan.”

Nadat Foppe zich verbonden heeft als ambassadeur van Ubuntu Sport onze missie zijn er goede gesprekken geweest met o.a. Ronny Venema en de Hoofd Jeugd Opleiding van SC Heerenveen Marcel van Buuren.

Vanaf aankomend seizoen gaan wij namens onze https://pass-coach.academy/ opleidingen verzorgen voor zowel beginnende trainers als voor meer gevorderde trainers. De PASS Play en Advanced opleidingen zullen vanaf september daardoor in de hele regio aangeboden worden.

We kijken enorm uit om onderdeel te zijn van de SC Heerenveen familie en de komemde jaren mee te werken aan een sterke en vitale regio.