fbpx

Voor Kids

Met Ubuntu Sport organiseren wij evenementen waar sport, plezier en ontwikkeling samenkomen, waardoor kinderen zich ontwikkelen op sportieve, mentale en sociale vaardigheden. Deze evenementen worden begeleid door trainers, die opgeleid zijn in de Ubuntu Sport methode. Klik op één van de evenementen onder voor meer informatie.

Voetbalkampen

Voetbalkampen

Clubdagen

Clinics

Clinics

Clinics

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Voetbalkamp Ubuntu Sport pauze

Voetbalkampen

Kom genieten van een zomerse week vol sportplezier! Tijdens deze week om nooit te vergeten is het programma gevuld met voetbaltrainingen, maar ook andere sporten en spellen. Lol maken, maar ook sportieve en persoonlijke ontwikkeling staan tijdens het sportkamp centraal.

Verscheidene voetbalkampen met overnachting vanaf €225,-

Voetbalkamp Ubuntu Sport voetballen

Clubdagen

Heb je tijdens de vakantie zin om lol te maken en lekker te voetballen? Op het programma van de Clubdagen staan van 09:00 tot 17:00 uur voetbaltrainingen, een voetbaltoernooi, vele spellen en verrassingen! De Clubdagen draaien om plezier maken, maar ook sportieve en persoonlijke ontwikkeling, onder leiding van toptrainers.

Verscheidene voetbalkampen zonder overnachting. Vanaf €150,-

Voetbalkamp Ubuntu Sport voetballende meisjes

Clinics

Krijg je geen genoeg van sporten en wil je extra trainingen van goede trainers volgen? Dat kan met de Ubuntu Sport Clinics. De ervaren trainers zorgen voor leuke trainingen, waar je wat extra leert.

€10,- per training.

Kinderfeestje Ubuntu Sport plezier

Kinderfeestjes

Sport is een feest en daarom biedt Ubuntu Sport nu ook sportieve kinderfeestjes aan! De feestjes vinden plaats onder de deskundige begeleiding van onze enthousiaste coaches. We bieden verschillende thema’s aan: voetbal, hockey, multi-sport of sport & spel. Het programma stemmen we af op de leeftijd en wens van de jarige.  Locatie en materiaal regelen wij, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken! Voor feestvarkens van 5 t/m 12 jaar.

Op basis van de wensen van de jarige maken wij een offerte.

© 2020 Ubuntu Sport -