fbpx

Stagevacature MBO bij Ubuntu Sport

 Droom jij van een (afstudeer-)stage in de sportwereld, waarbij jij bij diverse opdrachtgevers binnen de sport relevante praktijkervaring kan opdoen en waarbij jij een bovengemiddelde vergoeding kunt verwachten. Dan is Ubuntu Sport dé organisatie voor jou! 

Organisatieomschrijving:

Ubuntu Sport, gevestigd in Utrecht, is een snelgroeiende sportacademie. We werken door het hele land samen met meerdere professionele en betaald sportorganisaties. Ubuntu Sport is tevens werkzaam op bso’s, scholen, bij diverse regionale sportverenigingen en organiseert daarnaast activiteiten voor grote bedrijven. Een aantal van onze partners zijn Partou, Stichting Ludens en een aantal bvo’s zoals FC Utrecht, Vitesse, SC Heerenveen en De Graafschap. Met ons diverse aanbod zijn wij werkzaam in verschillende onderdelen van het sportlandschap. Zo geven wij advies, leiden wij coaches op, bieden we sportclinics aan en organiseren wij sportevenementen. Alles met het doel om een positief sportklimaat te creëren, dat bijdraagt aan de persoonlijke, sociale en motorische ontwikkeling van zowel de sporter als de coach.

Wat je gaat doen:

Als stagiair van Ubuntu Sport draag je direct bij aan het creëren en stimuleren van een positief sportklimaat in Nederland. Door in het werkveld sport- en spelactiviteiten te organiseren volgens onze Sport to Grow aanpak stimuleer jij de persoonlijke, sociale en motorische ontwikkeling van jonge sporters. Gedurende jouw stage zul jij in meerdere van eerder genoemde omgevingen praktijkervaring op doen, waarbij wij investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. In dit veelzijdige werk word jij ondersteund door onze sportprofessionals, zodat jij jezelf en jouw coaching skills kan blijven ontwikkelen. En naast dit alles kun je ook nog eens uitkijken naar een zeer goede stagevergoeding.

Wij zoeken jou, want: 

  • Je hebt een passie voor sport;
  • Je bent enthousiast, leergierig, verantwoordelijk en proactief;
  • Je bent een echte teamspeler;
  • Je bent bevoegd om als pedagogisch medewerker aan te slag te gaan;
  • Je beschikt over een VOG.

Wij bieden jou:

  • Flexibel, leuk en gevarieerd werk in de sport;
  • Een ruime vergoeding;
  • Opleiding en begeleiding in de Sport to Grow aanpak, waardoor je je coach-skills ontwikkelt;
  • De mogelijkheid om door te groeien binnen Ubuntu Sport en ons netwerk.

Direct solliciteren?

Stuur dan snel een mail naar ghian@ubuntu-sport.com of max@ubuntu-sport.com of vul het onderstaande formulier in:

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
Sport professionals direct solliciteren

Ubuntu Sport