fbpx

Voetbal

Kampong Keepersschool Najaar 2020

75,00

Kom ook in het najaar naar de Kampong Keepersschool op 10 vrijdagmiddagen!! De Kampong biedt speciale trainingen voor keepers! Een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel op het gebied van keepen. En waardoor je nog meer plezier krijgt in het keepen!

Beschrijving

Kom ook naar de Kampong Keepersschool!!

Naast de trainingen van de Kampong Voetbalschool, zijn er nu ook speciale trainingen voor keepers! Een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel op het gebied van keepen. En waardoor je nog meer plezier krijgt in het keepen!.

  • Uitdagende trainingen voor jouw keeper skills
  • Uitstekende coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
  • Relaxte en positieve sfeer
  • Train op vrijdag, houdt de nul op zaterdag!

Voor wie?

De Keepersschool is voor iedereen van 7 tot 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12  t/m 13 jaar.

Wanneer en waar?

De trainingen zijn op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht en zijn gedurende de najaarscyclus op de volgende vrijdagmiddagen:

  • September 11, 18, 25
  • Oktober 2, 9, 16, 30
  • November 6, 13, 20

De trainingen voor de groep van kinderen van 10 t/m 13 is van 16:00 – 17:00 uur. De groepen van kinderen van 7 t/m 9 trainen van 17:00 tot 18:00 uur. Let op! Dit is dus omgedraaid tov de Kampong Voetbalschool trainingen, zodat je eventueel aan beide kan meedoen!

Wat is het programma?

De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. De trainers zijn opgeleid door Ubuntu Sport om daarnaast ook coaching te geven om persoonlijke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Wie zijn de trainers?

De trainers zijn ervaren jeugdtrainers en keepers uit de selectie van Kampong, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

Meerdere kinderen uit één gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Rik Schrurs (06-13782719).

Extra informatie

Locatie

Sport

Type event

Periode

Plaats

© 2020 Ubuntu Sport -