fbpx

SV Kampong Utrecht

Ubuntu Sport bij SV Kampong

Ubuntu Sport  organiseert de activiteiten van de Kampong Voetbal Academie. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Kampong Voetbaldagen en Kampong Voetbalschool staan onder leiding van onze Head of Coaches Rik Schrurs. Rik is jarenlang keeper geweest van Kampong 1 en is opgeleid sportpedagoog.

algemene informatie

Voor wie? Jongens en meiden van 4 t/m 13 jaar oud. Lidmaatschap van S.V. Kampong is niet verplicht.

Adres: Het complex van S.V. Kampong is gelegen aan de Laan van Maarkschalkerweerd 14 in Utrecht

Contact: Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Head of Coaches: Je kan ook altijd onze Head of Coaches Rik Schrurs aanspreken of bellen (06-13782719).

Website:  https://www.kampongvoetbal.nl/kampong-voetbal-academie/

Kampong Voetbaldagen

Geen producten gevonden!

Kampong Voetbalschool

Geen producten gevonden!

waarom zijn onze activiteiten zo leuk?

Sport to Grow aanpak

De clubtrainers worden tijdens en rond de evenementen on the job begeleid in coaching volgens onze Sport to Grow aanpak. De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van Kampong.

Uitdagend programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Nike tenue

Alle deelnemers krijgen een Kampong Voetbaldagen tenue van Nike. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Abonnement

Het is mogelijk om een abonnement te nemen. Met een abonnement schrijf je je kind in voor meerdere evenementen in een seizoen en je krijgt daarmee flinke korting. Zie hiervoor de pagina abonnementen.

Wat anderen zeggen

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar!

Brenda Kragten

Ouder
© 2020 Ubuntu Sport -