fbpx

Ubuntu Teamontwikkeldag

Ontwikkel je team door de kracht van sport

Ubuntu Teamontwikkeldag voor bedrijven

Een moderne teamdag is veel meer dan een eindeloze presentatie in een saaie omgeving. Wij bieden een combinatie van inhoud en beweging op inspirerende locaties! De gehele dag wordt begeleid door ervaren experts op het gebied van strategie, persoonlijke ontwikkeling en sport. Het eerste deel van de dag wordt besteed aan een inhoudelijke sessie; een strategiesessie, een projectteam kick-off of teamvormingsessie. De teamafspraken brengen we in het tweede deel van de dag direct in de praktijk tijdens een sportieve activiteit. Onder leiding van onze facilitators en sportcoaches gaat het team doelen stellen en aanpassen, omgaan met falen en succes, teamgenoten enthousiasmeren en vooral samenwerken en communiceren. Wilt u geïnspireerd worden door topsporters of coaches uit de topsport? Bespreek met hen de parallellen tussen jullie organisatie en de topsport op het gebied van teambuilding en presteren.

Ubuntu Teambuilding dag team in een teambuilding sessie
Ubuntu Teambuilding dag team rent juichend na teambuilding sessie

Veel flexibiliteit bij een Ubuntu Teamontwikkel dag

Bij een Ubuntu Teambuilding dag is veel bespreekbaar en wij kunnen veel voor u regelen.

  • Sport thema: als thema kunt u kiezen voor voetbal of hockey of een andere sport in overleg.
  • Locatie: Als locatie kunt u kiezen voor een van onze preferred partners  of u kunt in overleg voor een andere locatie kiezen.
  • Eten en drinken: In overleg stemmen we uw wensen af met betrekking tot het eten en drinken op deze dag, van koffie, lunch, borrel tot diner.
  • Topsporter of topcoach: In overleg kunnen wij kijken welke topsporter of topcoach bij uw teambuilding dag past.
  • Team Scan: Als optie bij de teambuildingsessie kunnen wij vooraf door uw collega’s een Teamscan of kleurenprofiel van My Motivation Insights laten maken en in het programma opnemen.

Programma

Wij gaan samen met u de inhoud van een ontwikkelmoment tot leven brengen met sport, begeleid door onze coaches. De teamdoelen die in de ochtend opgesteld of vastgesteld worden gaan we direct in de middag in de praktijk brengen. Tijdens deze middag kan het zijn dat de collega’s zich daadwerkelijk gaan voorbereiden in hun eigen kleedkamer, de strategie bespreken (aan de hand van de gestelde teamwaarden), een aanvoerdersband verdelen en vervolgens op het veld aan de slag gaan.

Wat krijgt u? Een op maat gemaakte dag naar eigen behoeftes en wensen, een hele dag waarin inhoudelijke ontwikkeling bekrachtigd wordt door sport, concreet resultaat die uw mensen en uw organisatie verder helpen in verdere ontwikkeling. En heel veel plezier!

Ubuntu Teambuilding dag team speelt steen papier schaar tijdens teambuilding sessie

Waarom Ubuntu Teambuilding activiteiten

~|handshake-o~|font-awesome~|outline

Samenwerken

Teambuilding heeft een positieve invloed op samenwerking en prestaties. Sport is de ultieme manier om een team ook buiten het veld beter te laten samenwerken en hiermee de prestaties te verhogen. Ubuntu Sport is de specialist in teambuilding door sport.

~|line-chart~|font-awesome~|solid

Effectief

Teambuilding activiteiten met bewegen worden leuker gevonden en zijn effectiever. Door effectieve teambulding van Ubuntu Teambuilding wordt een team effectiever en dit komt de bedrijfsresultaten ten goede.

~|child~|font-awesome~|solid

Gezond

Vitalere medewerkers verzuimen minder en zijn productiever. Ubuntu Teambuilding activiteiten laten alle teamleden gezond bewegen en mee doen.  

~|users~|font-awesome~|solid

Persoonlijke ontwikkeling

Van sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter leren sporten. Ubuntu Teambuilding activiteiten helpen middels teamsport een breed pallet aan “life skills” ontwikkelen bij het team.

Vul onderstaande contactformulier in voor meer inforamtie over een Ubuntu Teambuilding activiteit

Op zoek naar andere Ubuntu Teambuilding activiteiten?

Teambuilding Sportdag

Teambuilding Sportclinic

Teambuilding sportdag

Tijdens een Ubuntu Teambuilding Sportdag voor uw bedrijf of afdeling ligt de nadruk op de onderlinge samenwerking binnen het team. Het bouwen van persoonlijke relaties en de zachte kant van samenwerken, zoals feedback geven, elkaar aanspreken, conflicten uitwerken, verwachtingen over elkaar afstemmen, ieders inzet en bijdrage evalueren. Net als in een sportteam elkaars sterke punten leren erkennen en daar optimaal gebruik van maken. Lees verder.

Teambuilding sportclinic

Een Ubuntu Teambuilding Sportclinic kan eenmalig gegeven worden, maar kan ook een terugkerend fenomeen binnen uw bedrijf worden. Waarbij de medewerkers elkaar buiten de werkvloer van een andere kant en beter leren kennen. Terwijl de medewerkers gezond bewegen werken ze samen. Een team dat het beste gebruik maakt van de kracht van ieder individu en het beste de gemaakte afspraken na komt, is een winnend team. Lees verder.

Partners