fbpx

Ubuntu Teambuilding Sportclinic

Ontwikkel je team door de kracht van sport

Ubuntu Teambuilding Sportclinic voor bedrijven

Tijdens een Ubuntu Teambuilding Sportclinic gaat een team of afdeling sporten onder leiding van een Ubuntu Sport coach. Naast het feit dat de teamleden gezond bewegen wordt er door de sportcoach aandacht gegeven aan de processen binnen een (sport)team. Op deze manier wordt er tegelijk gewerkt aan de gezondheid van uw team en aan de onderlinge relaties binnen het team. Het samenwerken als team op een sportveld in plaats van op de werkvloer geeft het team nieuwe inzichten in ieders rol binnen het team op de werkvloer. De Ubuntu Sport sportcoach begeleid de processen binnen het team en draagt er zorg voor dat er volgens de Sport to Grow aanpak gewerkt wordt, deze aanpak gaat er vanuit dat kinderen, maar volwassenen net zo goed, middels teamsport hun persoonlijke en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. RVV (Respect, Veiligheid en Vertrouwen) is een belangrijk onderdeel van de Sport to Grow aanpak. RVV is net zo goed toepasbaar op de werkvloer als op het sportveld.

Ubuntu Teambuilding Sportclinic team in een kring met de duimen omhoog
Ubuntu Teambuilding Sportclinic team met de armen om elkaar op de rug gezien

Voetbal, hockey of een andere sport

Tijdens een Ubuntu Teambuilding Sportclinic kan er gekozen worden tussen voetbal (of voetbalFit, fitnesstraining op basis van voetbal) of hockey. In overleg kan er eventueel ook gekozen worden voor een andere sport. Ubuntu Sport kiest er bewust voor om 2 toegankelijke teamsporten aan te bieden voor de Ubuntu Teambuilding Sportclinic. De Ubuntu Sport coach is in staat om er voor te zorgen dat teamleden van ieder sportief niveau mee kunnen doen. Sportieve niveauverschillen maken het belangrijk om goede teamafspraken te maken binnen het team en elkaar hier aan te houden. Daarnaast zorgt het er voor dat het team de sterke kanten van ieder teamlid moet benoemen en zo goed mogelijk moet benutten. Op deze manier samenwerken met teamgenoten op een sportveld komt de samenwerking op de werkvloer ten goede. Naast teambuilding en gezond bewegen is het hebben van plezier als team in een totaal andere setting natuurlijk een belangrijk onderdeel van de Ubuntu Teambuilding Sportclinic.

VoPraktische informatie en kosten

Een Ubuntu Teambuilding Sportclinic kan al georganiseerd worden voor een groep vanaf 10 teamleden. Het maximum aantal teamleden is afhankelijk van de locatie. Bij grotere aantallen deelnemers wordt het team in kleinere groepen ingedeeld met iedere groep een eigen Ubuntu Sport coach.

Kosten

De kosten van een Ubuntu Teambuilding Sportclinic zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en van de locatie. Een sportclinic wordt aangeboden voor minimaal anderhalf uur en kan in overleg langer duren.  De kosten van deze sportclinic zijn € 25,- p.p. dit bedrag is exclusief de locatie kosten. Voor elk half uur extra brengen wij €5,- in rekening. Neem via onderstaande contactformulier contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. 

Eenmalig, periodiek of meerdere teams

Een Ubuntu Teambuilding Sportclinic kan eenmalig gegeven worden aan een team, maar er kan ook voor gekozen worden om dit op periodieke basis te doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om afspraken te maken voor meerdere teams binnen 1 bedrijf. Zowel voor afspraken op periodieke basis als voor meerdere teambuilding sportclinics bij een bedrijf gelden aangepaste tarieven. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier.

Ubuntu Teambuilding Sportclinic team met de beker omhoog

Waarom Ubuntu Teambuilding activiteiten?

~|handshake-o~|font-awesome~|outline

Samenwerken

Teambuilding heeft een positieve invloed op samenwerking en prestaties. Sport is de ultieme manier om een team ook buiten het veld beter te laten samenwerken en hiermee de prestaties te verhogen. Ubuntu Sport is de specialist in teambuilding door sport.

~|line-chart~|font-awesome~|solid

Effectief

Teambuilding activiteiten met bewegen worden leuker gevonden en zijn effectiever. Door effectieve teambulding van Ubuntu Teambuilding wordt een team effectiever en dit komt de bedrijfsresultaten ten goede.

~|child~|font-awesome~|solid

Gezond

Vitalere medewerkers verzuimen minder en zijn productiever. Ubuntu Teambuilding activiteiten laten alle teamleden gezond bewegen en mee doen.  

~|users~|font-awesome~|solid

Persoonlijke ontwikkeling

Van sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter leren sporten. Ubuntu Teambuilding activiteiten helpen middels teamsport een breed pallet aan “life skills” ontwikkelen bij het team.

Vul onderstaande contactformulier in voor meer inforamtie over een Ubuntu Teambuilding activiteit

Op zoek naar andere Ubuntu Teambuilding activiteiten?

Teambuilding dag

Teambuilding Sportdag

Teambuilding dag

Geheel op maat maakt Ubuntu Teambuilding een programma met u op basis van wat uw doelstelling van de teambuilding dag is. De geformuleerde doelstellingen/teamafspraken in een teamsessie over de strategie, het project of de samenwerking onder leiding van een facilitator laten we terugkomen tijdens de sportieve activiteit onder leiding van een sportcoach en eventueel tijdens een een inspiratiesessie van een topsporter of topcoach. Lees verder.

Teambuilding sportdag

Tijdens een Ubuntu Teambuilding Sportdag voor uw bedrijf of afdeling ligt de nadruk op de onderlinge samenwerking binnen het team. Het bouwen van persoonlijke relaties en de zachte kant van samenwerken, zoals feedback geven, elkaar aanspreken, conflicten uitwerken, verwachtingen over elkaar afstemmen, ieders inzet en bijdrage evalueren. Net als in een sportteam elkaars sterke punten leren erkennen en daar optimaal gebruik van maken. Lees verder.

Partners