fbpx

Ubuntu Vitaliteitsprogramma

Een vitaal team is de basis voor iedere organisatie

Ubuntu Vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Tijdens een Ubuntu Teambuilding Vitaliteitsprogramma gaat een team of afdeling structureel (minimaal 10 keer) sporten onder leiding van een Ubuntu Sport coach. Naast het feit dat de teamleden gezond bewegen wordt er door de sportcoach aandacht gegeven aan de processen binnen een (sport)team. Op deze manier wordt er zowel gewerkt aan de gezondheid van uw team als aan de onderlinge relaties binnen het team. De parallellen die worden getrokken tussen de samenwerking binnen teams op de werkvloer en het sportveld zullen voor waardevolle nieuwe inzichten zorgen.

Ubuntu Teambuilding Sportclinic team in een kring met de duimen omhoog
Ubuntu Teambuilding Sportclinic team met de armen om elkaar op de rug gezien

Met voetbal, hockey of juist een andere sport

Tijdens een Ubuntu Teambuilding Vitaliteitsprogramma kan er gekozen worden tussen voetbal (of voetbalFit, fitnesstraining op basis van voetbal), hockey of een combinatie van deze sporten over verschillende dagen. In overleg kan er eventueel ook gekozen worden voor een andere sport. Ubuntu Sport kiest er bewust voor om 2 toegankelijke teamsporten aan te bieden voor de Ubuntu Teambuilding Sportclinic. De Ubuntu Sport coach is in staat om ervoor te zorgen dat teamleden van ieder sportniveau mee kunnen doen. Sportieve niveauverschillen maken het belangrijk om goede teamafspraken te maken binnen het team en elkaar hier aan te houden. Daarnaast zorgt het ervoor dat het team de sterke kanten van ieder teamlid dient te benoemen om deze uiteindelijk zo goed mogelijk te kunnen benutten. Op deze manier samenwerken met teamgenoten op een sportveld komt de samenwerking op de werkvloer ten goede. Naast teambuilding en gezond bewegen is het hebben van plezier als team in een totaal andere setting natuurlijk een belangrijk onderdeel van de Ubuntu Teambuilding Sportclinic.

Praktische informatie en kosten

Een Ubuntu Teambuilding Vitaliteitsprogramma kan al georganiseerd worden voor een groep vanaf 10 teamleden. Het maximum aantal teamleden is afhankelijk van de locatie. Bij grotere aantallen deelnemers wordt het team in kleinere groepen ingedeeld met iedere groep een eigen Ubuntu Sport coach.

Kosten

De kosten van een Ubuntu Teambuilding Vitaliteitsprogramma zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en van de locatie. Een vitaliteitsprogramma wordt over het algemeen aangeboden voor minimaal 10 weken en sessies van minimaal anderhalf uur en kan in overleg langer duren. De kosten van dit programma zijn € 250,- p.p. (dit bedrag is exclusief de locatiekosten). Neem via onderstaande contactformulier contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Ubuntu Teambuilding Sportclinic team met de beker omhoog

Waarom Ubuntu Teambuilding activiteiten?

~|handshake-o~|font-awesome~|outline

Samenwerken

Teambuilding heeft een positieve invloed op samenwerking en prestaties. Sport is de ultieme manier om een team ook buiten het veld beter te laten samenwerken en hiermee de prestaties te verhogen. Ubuntu Sport is de specialist in teambuilding door sport.

~|line-chart~|font-awesome~|solid

Effectief

Teambuilding activiteiten met bewegen worden leuker gevonden en zijn effectiever. Door effectieve teambulding van Ubuntu Teambuilding wordt een team effectiever en dit komt de bedrijfsresultaten ten goede.

~|child~|font-awesome~|solid

Gezond

Vitalere medewerkers verzuimen minder en zijn productiever. Ubuntu Teambuilding activiteiten laten alle teamleden gezond bewegen en mee doen.  

~|users~|font-awesome~|solid

Persoonlijke ontwikkeling

Van sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter leren sporten. Ubuntu Teambuilding activiteiten helpen middels teamsport een breed pallet aan “life skills” ontwikkelen bij het team.

Vul onderstaande contactformulier in voor meer inforamtie over een Ubuntu Teambuilding activiteit

Op zoek naar andere Ubuntu Teambuilding activiteiten?

Teambuildingsdag

Teamontwikkelingsdag

Teambuildingsdag

Geheel op maat maakt Ubuntu Teambuilding een programma met u op basis van wat uw doelstelling van de teambuilding dag is. De geformuleerde doelstellingen/teamafspraken in een teamsessie over de strategie, het project of de samenwerking onder leiding van een facilitator laten we terugkomen tijdens de sportieve activiteit onder leiding van een sportcoach en eventueel tijdens een een inspiratiesessie van een topsporter of topcoach. Lees verder.

Teamontwikkelingsdag

Tijdens een Ubuntu Teamontwikkelingsdag voor uw bedrijf of afdeling ligt de nadruk op de onderlinge samenwerking binnen het team. Het bouwen van persoonlijke relaties en de zachte kant van samenwerken, zoals feedback geven, elkaar aanspreken, conflicten uitwerken, verwachtingen over elkaar afstemmen, ieders inzet en bijdrage evalueren. Net als in een sportteam elkaars sterke punten leren erkennen en daar optimaal gebruik van maken. Lees verder.

Partners