fbpx

USV Hercules Utrecht

Ubuntu Sport bij USV Hercules

Ubuntu Sport  organiseert de activiteiten van de Hercules Voetbal Academie. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Hercules Voetbaldagen staan onder leiding van onze Head of Coaches Matthijs Blijham. Matthijs is hoofd jeugdopleidingen en speler van het eerste bij USV Hercules.

Praktische info

Voor wie? Jongens en meiden van 7 t/m 12 jaar oud. Lidmaatschap van USV Hercules is niet verplicht.

Adres: Het complex van USV Hercules is gelegen aan de Voorveldselaan 2 in Utrecht

Contact: Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Head of Coaches: Je kan ook altijd onze Head of Coaches Matthijs Blijham aanspreken of bellen (06-57 54 37 99).

Hercules Voetbaldagen

De Hercules Voetbal Academie

Coole trainers

Coole trainers die je motiveren het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal.

Sport to Grow aanpak

De trainers zijn opgeleid in onze Sport to Grow aanpak, die draait om het creëren van een positief sportklimaat en coaching gericht op sportieve én persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.

Uitdagend Programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Relaxte en positieve sfeer

De Ubuntu Sport coaches zijn opgeleid om een relaxte en positieve sfeer te kunnen creëren waarin kinderen zich vrolijk voelen en goed kunnen ontwikkelen.

Gaaf tenue

Het exclusieve Nike tenue dat je aanschaft voor een evenement mag je uiteraard houden en kun je in de toekomst gebruiken voor tijdens andere Ubuntu Sport evenementen waar het tenue gebruikt wordt.

Leeftijden

De Voetbaldagen zijn leuk voor iedereen van 4 tot 13 jaar oud. Er is een speciaal programma voor kinderen van 4 t/m 6 jaar oud.

Wat anderen zeggen

Het is al bijna een vaste routine geworden. Schoolvakantie, dus Ubuntu voetbalkamp. Maar zeg nou zelf; wat is er nou mooier dan de hele dag rennen, spelen, dollen en lachen met al je vrienden en vriendinnen op het voetbalveld? En dan leer je er ook nog wat van, dat vinden wij als ouders ook weer leuk. Coole tricks met de bal en sporten met plezier en respect! Deze zomervakantie weer....Yeah!!

Marije Bartels

Ouder
© 2021 Ubuntu Sport -