fbpx

USV Hercules Utrecht

Ubuntu Sport bij USV Hercules

Ubuntu Sport  organiseert de activiteiten van de Hercules Voetbal Academie. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Hercules Voetbaldagen staan onder leiding van onze Head of Coaches Matthijs Blijham. Matthijs is hoofd jeugdopleidingen en speler van het eerste bij USV Hercules.

Praktische info

Voor wie? Jongens en meiden van 7 t/m 13 jaar oud. Lidmaatschap van USV Hercules is niet verplicht.

Adres: Het complex van USV Hercules is gelegen aan de Voorveldselaan 2 in Utrecht

Contact: Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Head of Coaches: Je kan ook altijd onze Head of Coaches Matthijs Blijham aanspreken of bellen (06-57 54 37 99).

Hercules Voetbaldagen

Geen producten gevonden!

Hercules Voetbalschool

Geen producten gevonden!

De Hercules Voetbal Academie

Teamindeling

De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12 t/m 13 jaar.

Aantal dagen

Het is ook mogelijk om alleen 1 dag of 2 dagen mee te doen. Neem hiervoor contact met ons op per mail (info@ubuntu-sport.com)

Uitdagend Programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Uitdagend programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Eten en Drinken

Tijdens de evenementen is al het eten, drinken en tussendoortjes inbegrepen. De wordt de lunch verzorgd door Emiele Smit.

Gaaf tenue

Alle deelnemers krijgen gaaf zwart tenue van de Hercules Voetbalschool. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Sfeer

In een relaxte en positieve sfeer worden de spelers gemotiveerd het beste uit zichzelf te halen.

Leeftijden

De Voetbaldagen zijn voor iedereen van 4 tot 13 jaar oud. Er is een speciaal programma voor kinderen van 4 t/m 6 jaar oud.

Wat anderen zeggen

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar!

Brenda Kragten

Ouder
© 2020 Ubuntu Sport -