fbpx

Ubuntu At Work

Sport to grow, ook in het bedrijfsleven

Ubuntu at work: sport werkt altijd

Als bedrijf, team of afdeling ben je continu op zoek naar mogelijke ontwikkeling voor jouw groep. Bij teambuilding waar hier geen expliciete, oplossingsgerichte aandacht aan wordt besteed zal hier ook geen vooruitgang in zitten. Bij Ubuntu Teambuilding voor bedrijven wordt middels zowel sport als verdiepende strategiesessies een breed en inspirerend aanbod geboden waarin de belangrijkste facetten van samenwerken naar de voorgrond zullen worden gebracht. Zo zorgt onze teambuilding middels de kracht van sport voor extra verbinding, minder verzuim en beter samenwerken.

Teamontwikkeling

Teambuilding

Vitaliteitsprogramma

Teamontwikkeling

Ubuntu ontwerpt een uniek programma dat direct aansluit bij uw teamontwikkelingsdoelen, zoals het identificeren en hanteren van teamkrachten en -uitdagingen of het begrijpen van de nieuwe bedrijfsstrategie. Deze doelen worden concreet gemaakt in een diepgaande teamsessie over strategie of teamdoelen, onder begeleiding van een facilitator. Vervolgens krijgen deze doelstellingen een praktische invulling tijdens een sportieve activiteit onder begeleiding van een sportcoach, aangevuld met een inspirerende sessie van een topatleet of topcoach.

Teambuilding

De Ubuntu teambuildingsdag (een hele dag / dagdeel), biedt een scala aan mogelijkheden voor uw bedrijf of afdeling. Of u nu meerdere sporten wilt organiseren of focussen op één sport in toernooivorm, onze energieke sportdag stimuleert niet alleen fysieke activiteit maar benadrukt ook essentiële teamdynamieken zoals feedback geven, conflictbeheersing, afstemming van verwachtingen en evaluatie van ieders inzet. Voor een onvergetelijke teambuildingsdag vol sport bent u bij ons aan het juiste adres.

Vitaliteitsprogramma

Het Ubuntu vitaliteitsprogramma, bestaande uit een reeks sportclinics, combineert vitaliteit en teamprocessen om uw bedrijf die broodnodige energieboost te geven. Door elkaar in een nieuwe context te ontmoeten, leren werknemers elkaar beter kennen, wat de teamdynamiek versterkt. Elke clinic, doorgaans 1,5 uur lang, biedt een breed scala aan sporten en oefeningen, met de focus op het optimaal inzetten van ieders unieke krachten en het nakomen van gemaakte afspraken. Laat je team floreren met een vitaliteitsprogramma!

Waarom sport inzetten voor teambuilding?

~|child~|font-awesome~|solid

Gezond voor iedereen

Vitalere medewerkers verzuimen minder en zijn productiever (de Jonge & Peeters, 2019). Ubuntu Teambuildingsactiviteiten laten alle teamleden gezond bewegen en meedoen aan het groepsproces.

~|users~|font-awesome~|solid

Stimuleer persoonlijke ontwikkeling

Van sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter leren sporten. Ubuntu Teambuilding activiteiten helpen middels het leggen van parallellen tussen teamsport en de werkvloer een breed pallet aan “life skills” ontwikkelen binnen jouw team.

~|handshake-o~|font-awesome~|outline

Leer beter samenwerken met sport

Teambuilding heeft een positieve invloed op samenwerking en prestaties. Sport is dé ultieme manier om een team ook buiten het veld beter te laten samenwerken en hiermee de prestaties te verhogen. Ubuntu Sport is de specialist in teambuilding door sport.

~|line-chart~|font-awesome~|solid

Effectief

Teambuilding activiteiten met bewegen worden leuker gevonden en zijn effectiever. Door de focus te leggen op cruciale teamprocessen voor teambuilding zoals doelen stellen (Salas, Priest & Rouin, 2005) wordt een team efficiënter, wat de bedrijfsresultaten positief beïnvloedt.

Vul onderstaande contactformulier in voor meer inforamtie over een Ubuntu Teambuilding actitviteit

Partners