fbpx
Ubuntu Sport en Hockeyschool Hockeyplezier gaan samenwerken!
~|calendar-o~|font-awesome~|outline

jan 19, 2023

We hebben groot nieuws om het nieuwe jaar mee in te luiden! Met veel plezier en trots kondigen wij een nieuwe samenwerking aan, Ubuntu Sport en Hockeyplezier zullen vanaf 1 januari 2023 namelijk de handen ineenslaan. Bij beide sportaanbieders staat plezier, sportiviteit, ontwikkeling en passie centraal. Niet verwonderlijk dus dat beide sportaanbieders elkaar hebben gevonden!
Ubuntu Sport Hockey Plezier

Ubuntu gaat vanaf 1 januari de organisatie van Hockeyplezier versterken en overnemen. Zo wordt de professionaliteit en de continuïteit, ook in de toekomst, van Hockeyplezier gewaarborgd. Jesse Feijtes (Hockeyplezier): “15 jaar geleden zijn we, mijn vader en ik, gestart met Hockeyplezier omdat er kinderen waren die te lang moesten wachten om lid te worden van een club. Zo kan de interesse voor hockey verwateren. In Utrecht zijn we toen begonnen met 60 kinderen op woensdagmiddag. Inmiddels zijn er vele locaties bijgekomen. De laatste 12 jaar heb ik met name de backoffice alleen gedaan. Heel veel werk, naast eerst mijn studie en later een fulltimebaan. Ubuntu was voor ons de juiste keuze om Hockeyplezier een Boost te geven en te laten groeien. We blijven, als Ambassadeurs, natuurlijk nauw betrokken bij deze nieuwe ontwikkeling om zo de Kernwaarden van Plezier, Sportiviteit en Passie te bewaken.”

Herman Hazewinkel en Christiaan Hageraats, de founders van Ubuntu Sport, zijn heel gelukkig met deze samenwerking: “Voor ons was de overname van de organisatie in lijn met de “Sport to Grow” aanpak. Hockeyplezier past precies in deze filosofie, wij delen ook dezelfde kernwaarden. De naam en de uitstraling van Hockeyplezier blijft hetzelfde, alleen hopen we wel dat we in de toekomst iets extra’s kunnen brengen op het gebied van professionaliteit en het uitbreiden van het aanbod op meerdere locaties. Het is immers een pracht concept om kinderen voor de hockeysport te behouden. De ervaring van Hockeyplezier is dat alle kinderen gemotiveerd en met wat hockeyervaring de clubs binnen stromen!”

De kinderen zullen in een positief ontwikkelklimaat hun sport & life skills al op jonge leeftijd gaan ontwikkelen. Daarnaast worden ook de trainers door Ubuntu Sport intensief begeleid. De komende jaren zal Ubuntu met Hockeyplezier dus volop aanwezig zijn op verschillende locaties in Nederland om kinderen met plezier te laten hockeyen! De nieuwe serie trainingen zullen in maart weer van start gaan. Heb jij je nou nog niet ingeschreven, neem dan snel een kijkje op de website en verzeker je van een plek op jouw gewenste locatie! Kijk op: www.hockeyplezier.nl