fbpx

Ubuntu Sport staakt niet mee!

13 januari 2020

Ubuntu Sport staakt niet mee!

Ubuntu Sport staakt niet mee!

De vakbonden hebben op 30 en 31 januari de leerkrachten in het onderwijs opgeroepen om wederom twee dagen het werk neer te leggen. Op deze stakingsdagen zal Ubuntu Sport in samenwerking met diverse clubs kinderen ontvangen voor een tweedaagse voetbalclinic van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

Na een succesvolle eerste editie op 6 november jl. waarbij 150 kinderen op 3 verschillende locaties de hele dag heerlijk hebben gevoetbald, zal Ubuntu Sport ook tijdens deze onderwijsstaking voetbalclinics aanbieden. De clinics zijn toegankelijk voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar oud (bij sv Kampong vanaf 4 jaar), waar wij een zeer uitdagend en afwisselend voetbalprogramma afdraaien onder begeleiding van topcoaches. Deelnemende clubs zijn FC Driebergen, SML in Arnhem en USV Hercules, Sporting ’70 en sv Kampong in Utrecht. Uiteraard zijn alle kinderen welkomen ook als je geen lid bent.

Onze voetbalprogramma’s zijn gemaakt om kinderen van alle niveaus en leeftijden de uitdaging te bieden die zij nodig hebben.

Ook tijdens deze voetbalclinic zullen wij kinderen motiveren om te werken aan hun techniek, mentaliteit en teamspel. Vanuit onze vertrouwde basis helpt kinderen dit zich beter te ontwikkelen en uiteindelijk goed te presteren. We hebben er nu al zin in!

Afgelopen keer was er tot het laatste moment onduidelijkheid over het daadwerkelijk plaatsvinden van de stakingen. Daardoor kunnen kinderen alvast vrijblijvend aangemeld worden door via dit formulier. Hier kan je ook aangeven bij welke club jouw kind komt voetballen.

De kosten voor deze tweedaagse voetbalclinic bedragen €70,- p.p. (inclusief lunch). Voor elke 2e kind van een gezin geven wij €5 euro korting. Deelname voor slechts één dag bedraagt €40,-.

De betaling vindt plaats per betaalverzoek achteraf.

Enkele dagen voor aanvang van de voetbalclinic zal er nog een infomail verstuurd worden.

Voor vragen kan je mailen naar info@ubuntu-sport.com.

De FC Utrecht Experience van voetbalclub FC Utrecht georganiseerd door Ubuntu Sport
© 2020 Ubuntu Sport -