fbpx

Ubuntu Voetbalacademie in Kampen in het voorjaar van 2024

Maart t/m mei

€125,- voor tien trainingen

Kom ook naar de leukste voetbalacademie van Kampen en omstreken!
Locatie: Sportpark de Maten - De Maten 8, 8265 VA Kampen
Voor wie: Alle kinderen van 6 t/m 14 jaar
Tijden: Iedere vrijdagmiddag van 17:00 tot 18:15 uur.

ubuntu voetbalacademie

De trainingen van de Ubuntu Voetbalacademie zijn voor alle voetballers van 6  tot en met 14 jaar die extra gemotiveerd zijn om hun voetbal-skills te verbeteren. Op vrijdagmiddag kan er ruim een uur extra getraind worden onder begeleiding van uitstekende coaches die de voetballers motiveren om het beste uit hen zelf te halen. De trainingen bestaan uit een inspirerend programma dat motiveert om te werken aan techniek, mentaliteit en teamspel. 

Kosten

U betaalt 125 euro voor een serie van 10  trainingen. 

Deelnemen midden in een serie

Het is geen probleem om uw kind aan te melden in het midden van een serie trainingen van de Ubuntu Voetbalacademie. Na aanmelding worden de kosten voor het aantal nog openstaande trainingen van uw rekening afgeschreven, uitgaande van 12,50 euro per training.

Ubuntu Voetbalkamp in Kampen in de zomervakantie van 2023
Ubuntu Voetbalkamp in Kampen in de zomervakantie van 2023

Data en tijden

De trainingen van de Ubuntu Voetbalacademie zullen plaatsvinden op het sportpark van DOS Kampen op de volgende vrijdagmiddagen in 2023:

Maart:  8, 15, 22 & 29

April: 5, 12, 19 &26.

Mei: 10 & 17.

Vrijdag 3 mei is er geen training in verband met de meivakantie.

ALLE kinderen zullen trainen van 17:00 tot 18:15 uur. 

WAT MAAKT de trainingen van de ubuntu voetbalacademie ZO LEUK?

~|hand-peace-o~|font-awesome~|outline

onder leiding van leuke trainers

Er wordt getraind onder leiding van leuke, enthousiaste trainers die over het algemeen zelf ook trainer zijn in de regio. De trainers zijn opgeleid volgens, of bekend met, de Sport tot Grow aanpak. Zodoende kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel. 

~|icon_target~|elegant-themes~|outline

uitdagende trainingen voor het verbeteren van jouw skills

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Ze motiveren je het beste uit jezelf te halen, zodat je nog meer plezier krijgt in voetbal!

~|thumbs-o-up~|font-awesome~|outline

ubuntu tenue

Tijdens de trainingen van de Ubuntu Voetbalacademie dragen alle kinderen het Ubuntu tenue. De aanschaf van dit tenue kost eenmalig 35 euro. Mocht het tenue al in je bezit zijn dan is het niet nodig om deze 35 euro nogmaals te betalen. Het Ubuntu tenue kan ook worden gedragen bij de voetbalkampen.

~|users~|font-awesome~|solid

iedereen is van harte welkom!

De trainingen van de Ubuntu Voetbalacademie zijn voor ALLE kinderen van 6 t/m 14 jaar. Ook niet-leden van DOS Kampen zijn van harte welkom!