fbpx

V.O.C. Rotterdam

Ubuntu Sport bij V.O.C. Rotterdam

Ubuntu Sport organiseert alle activiteiten van de V.O.C. Voetbal Academie: de V.O.C. Voetbaldagen en V.O.C. Voetbalschool. Het doel is om leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod.

Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

De Voetbaldagen staan onder leiding van onze Head of Coaches Thomas Verhaar. Thomas is kind van de club, profvoetballer geweest bij o.a. Sparta, Ajax Cape Town en tegenwoordig SBV Excelsior.

algemene informatie

Voor wie? Jongens en meiden van 7 t/m 13 jaar oud. Lidmaatschap van V.O.C. is niet verplicht.

Adres: Het complex van V.O.C. is gelegen aan Hazelaarweg 7 in Rotterdam.

Contact: Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat.

Head of Coaches: Je kan ook altijd onze Head of Coaches Thomas Verhaar aanspreken.

Evenementen V.O.C. Voetbalacademie

Geen producten gevonden!

De V.O.C. Voetbal Academie

Sport to Grow aanpak

De clubtrainers worden tijdens en rond de evenementen on the job begeleid in coaching volgens onze Sport to Grow aanpak. De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van V.O.C..

Uitdagend programma

De trainingen zijn uitdagend voor spelers van alle niveaus en zijn ontwikkeld om de spelers te motiveren te werken aan techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Tenue

Alle deelnemers krijgen een V.O.C. Voetbal Academie tenue van Quick. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

Leeftijden

De evenementen zijn voor iedereen van 7 t/m 13 jaar oud. Tijdens sommige evenementen is er een speciaal programma voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Wat anderen zeggen

Bram heeft genoten! Hij heeft al meerdere voetbalkampen meegedaan waaronder van de grootste speler in de markt, maar dit kamp stak er met kop en schouders bovenuit. Dank voor het gevarieerde programma, de goede lunch, en de professionele begeleiding. We hebben de foto’s bekeken en zagen alleen maar stralende gezichten, zeker voor herhaling vatbaar!

Brenda Kragten

Ouder
© 2020 Ubuntu Sport -